- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Някой знае ли?
Някой знае ли, предмет или член с каква дебелина е нужен, за да се разкъса девствената ципа? Знам, че за всеки е индивидуално, но горе-долу ако можете да ми кажете
предмет...пробвай с краставица.
Член по всякакъв начин ще разкъса химена.
maDamn
Много обичам,когато хората казват:
"Живота ми е тежък."
И аз да ги попитам:
"Сравнение с какво?"
Въпросът ти относно какво е свързано?
Предмети там не си тикай, че да не стане фал. Член? Купи си вибратор, като си решена толкова. Разсмя ме, сега сериозно.
Момче не те ли устройва, че си се обърнала към нетрадиционните начини за "специален първи път" ?
Или направо пробвай с шкафа!
maDamn
Въпреки изкусителните краставици, моркови и други зеленчуци... те съветвам да използваш пенис.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Една позната беше ползвала Лионска наденица, но не бъди тъпа като нея и не я бели![]()
А по мое време ползвахме пениси ( демек мъже ) за тая работа ...
Аз съм чувала за случай с кренвирш, ама честно казано мислех, че не може да е толкова тъпа, че да го е обелила, т.е. мислех, че е измислица!След това, което прочетох съм склонна да вярвам, че е истина.
Ако ще пробвате с предмети - слагайте им презерватив!
И как по дяволите ще си пъхаш белени колбаси, толкова е нехигиенично...ужас!
Ми да де, ама вместо да му сложиш един кондом отгоре, защо подяволите ще го белиш!? При положение, че тогава има голяма вероятност да се счупи и да не можеш да го изкараш, без да се срамиш по лекарски кабинети?! А и айде, ако не е белен може да го измие, а като го обели цялата тая мазнотия ще е в нея...иуууу ужассс.
Не разбирам логиката...![]()
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-28-2013 на 20:02
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Ами и аз залагам на толкова всъщност.Особено тези намигащи емотиконки са доста присъщи за тийнейджърите на нашите години.
![]()
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.