.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Не иска да се виждаме..

Здравейте, от известно време си пиша с едно момиче, случва се и редовно да си пишем , но има моменти когато не си и пишем дълго време. Познаваме се от 1-2 години, знаем се. Допада ми и искам да излезна с нея.

Примерно когато и пиша винаги ми отговаря , мога да си пиша с нея до сутринта , не ни е скучно и на нея и е забавно. Върви си разговора смеем се като луди. Обаче когато дойде време да и кажа да излезним , тя не иска да се виждаме.

Казва ми че проблема не е в мен , вика аз трудно се доверявам на хората , трудно допускам някой до личното ми пространство и уж затова не иска да се виждаме. Аз се въздържам да и правя много лигави комплименти и т.н. , но само 1 път и казах че е мн красива. и тя ми вика тъй като не за първи път казваш такова нещо на някой, не е от голямо значение. Казвал съм и че ми е яко да си говоря с нея и искам да я опозная, но заради горните причини тя не иска или поне така казва.
    Както казах разговора си върви, но искам съвети , как да я накарам да ми се довери , да иска да излезним. Искам да направя нещо, каквото и да е. С думи едви ли ще се промени,предполагам че няма толкова силни думи които да и променят мнението. Какво бих могъл да направя в този случай? Незнам ако не се интересуваше , нямаше да си пишем така нали? Да отговаря винаги , с нея нито чакам , нито примерно с една дума ми отговаря , просто разговаряме дълго и широко :Д

Има нещо което не мога да си обесня в нея , привлича ме това и съм и го казвал..
    сега сте вие...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не те харесва.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Може ли само да уточниш дали се познавате лично, или просто и преди 1-2 години също сте си писали?!

Уточнявам познаваме са от една приятелка, после на 1 РД бяхме пак в една компания и сме се засичали чат пат , но не е имало дълги разговори , само здравей здрасти..

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    FriendZone си и не иска нищо повече!
    Ако не се познавахте лично - щях да я разбера, много хора не излизат с познати само от нета, ама определени не те харесва!

Или не те харесва... или е много сбъркана. Това, че трудно се доверява на хората, е една от най-тъпите причини, които съм чувала за отказване на среща, а тук из форума съм "чувала" доста. ;д ;д
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    FriendZone си и не иска нищо повече!
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Покажи и че ти и имаш доверие, така тя по лесно ще ти се довери.

Явно не те харесва.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Или.. вероятно и тя не знае точно какво иска и изпитва.

Щом си пише постоянно с теб, значи си само приятна компания в чата, според мен..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Аз по - скоро мога да направя два извода, вероятни: или тя самата не знае какво иска, или просто не иска да излизате. Просто, кратко и ясно.
    Това оправдание "не се доверявам лесно" нещо не ми се връзва в случая. И аз не съм от най-доверчивите, но пък щом ми е приятно с даден човек, писали сме си определено време - никакъв проблем няма да изляза с него, щом ми е допаднал. Другото, което е, че няма как да те опознае чрез виртуалното пространство.
    И забравих факта, че се знаете от година - две, то тогава по-скоро си губи времето с теб, но само до там. Забавно й е да си пишете, но не и друго.

Цитирай Първоначално написано от 48700200. Виж мнението
    Незнам ако не се интересуваше , нямаше да си пишем така нали? Да отговаря винаги , с нея нито чакам , нито примерно с една дума ми отговаря , просто разговаряме дълго и широко :Д

Има нещо което не мога да си обесня в нея , привлича ме това и съм и го казвал..
    сега сте вие...
    Тук много грешиш. Както ти казаха горе - Friendzone. Приема те за приятел просто. И предполагам не иска да излезете именно защото знае, че ти я харесваш, а не иска да ти дава празни надежди.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Спри да си губиш времето и си намери друга. Два, макс три пъти като ти откажат спираш да се занимаваш. Загуба на време е. Тия истории с доказванията, та не знам си кво, та не допускала хора до себе си.. да си седи интроверт, ебал си ѝ майката. Пък и така, като обясняваш най-вероятно е девствена, може и да не се е целувала.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    девствена
    равно на заразна в твоя случай

Хич не е задължително да е девствена, просто не ти се кефи и не иска да изпада в неловки ситуации с обяснения в стил "ама аз те имам за приятел/брат/плюшена мечка".

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Проблемът не е в самата девственост. Даже е готино. Проблемът е в нещата, които правят, като цяло.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Няма какво да и се доказваш, не си и длъжен за нищо. Ох,такива прекаснички момиченца много ги обичам. Не знае кво иска ,но го иска на момента,ама ако може сам да разбереш кво е то...
    Оф. Лиги и сополи. Не е последната женска на земята - зарязвай я и търси друга,която ще има нормално отношение към теб.
    maDamn

Супер фен Аватара на paradosou
    Отпиши тая история. От 2 години се познавате, ако имаше някакъв дори минимален интерес, досега щяхте поне да сте се видели. Трудно се доверявала и допускала в личното си пространство... сякаш пък едно неангажиращо излизане я задължава да ти вярва :ДД. Абсолютни нелепици.
    Цитирай Първоначално написано от 48700200 Виж мнението
    Незнам ако не се интересуваше , нямаше да си пишем така нали? Да отговаря винаги , с нея нито чакам , нито примерно с една дума ми отговаря , просто разговаряме дълго и широко :Д
    Правя си асоциации с удавник и сламка тук. Гали й самочувствието, че я търсиш и се интересуваш от нея, явно и в известен смисъл си й приятен, ама само толкова. Спри да се занимаваш, наистина. Има много момичета, с които е в пъти по-голям шансът да излезе нещо.
    Последно редактирано от paradosou : 01-29-2013 на 17:33

Направи така, че да се засечете някъде 'случайно'.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    паднах от стола
    Умри що не харесваш девствени е, Мене ми гали егото като знам, че съм 1ви на някоя
    Пък и друго си е да ти се довери изцяло и да ти се "отдаде"

РРрр забравих да пиша по темата

По темата: Friend zone. Търси друга
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си