- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оприличаване на момиче.
Здравейте на всички. Нуждая се от помощ. Искам да Ви кажа първо, че темата ми е реална и тези неща наистина са ми се случили, а не си ги измислям. Значи аз съм момче на 21 години. Харесвах момичета като малък, дори бях влюбен във 2, като с едната бяхме гаджета, но после всичко се провали. Тогава бях на 16/17 и в годините след това, така и не успях да си намеря друга приятелка. Все не ми вървеше със жените, а опитвах какво ли не. И така един ден, вече бях на 19 и почнах да се замислям какво ли щеше да е ако аз бях момиче, едно 19 годишно младо момиче. Да си нося женски дрехи, да имам живот на момиче и т. н. В началото само се обличах с каквито женски дрехи можех да намеря и се гледах така, изглеждах грозно, но се чувствах хубаво. Малко по-късно започнах и да се замислям какво ли ще е ако правя свирки като момиче и ме ебат, както ебат момичетата.. Започнах да си чатя с мъже, не ги харесвах, но исках кур! Разбирах се нещо с някой, но накрая се плашех и нищо не ставаше. Веднъж обаче успях да се престраша и се видях с мъж. Напълно непознат на 39г. Дойде в нас, а аз си бях нормално облечен. говорихме има няма 2-3 приказки и му казах, че отивам да се приготвя. Отидох в банята, съблякох се. Обух си едни прашки, сложих си сутиен и натъпках чорапки вътре, че да приличат на гърди. Облякох една пола, едно лилаво потниче, обух си и розови чорапки и отидох при него. Той каза, че изглеждам добре и да клекна долу. Аз се уплаших и започнах да си мисля, какво правя Господи, но нямаше накъде. Застанах на колене пред него, той си разкопча ципа, събу си дънките и видях кур пред мен, обаче беше мек. Хванах го с ръка и след малко го лапнах. Духах му така около 2-3 минутки, после той отиде на леглото и легна, а аз застанах в краката му, навирих дупе нагоре и продължих да му лапам. Но така и не му ставаше, по едно време ми стана някакво гадно от вътре и му казах, че не искам вече. Той малко разстроен, стана, обу си дънките каза ми чао за сега и си тръгна. После се чувствах ужасно в начало, но като мина малко време, имам предвид няколко часа. Започнах да се възбуждам и да се радвам на това, което стана. Видях какво е да правиш свирка. За жалост не успях да разбера какво е чувството да правиш секс. По-принцип зная, че такъв живот няма перспектива. Да искам да се обличам като момиче и да се виждам с мъже, но ужасно много искам отново да направя нещо подобно, като този път искам и да ме ебат и да видя какво е и това. Но от страх, от притеснение и от това чувство, което имам, не съм го направил. Иска ми се да знаех какво да направя, имам нужда от помощ и от съвет. Надявам се тук да го получа. Благодаря предварително.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
"Започнах да си чатя с мъже, не ги харесвах, но исках кур!"![]()
![]()
Не съм се смяла така доста дълго време !
Интересно, наистина.
Тази тема ми напомня на един човек, на който попаднах.
Беше си нормален мъж, не беше гей, но носеше женски дрехи и обичаше да прави секс с мъже.
Странно, как не го определям като гей, но да кажем би сексуален.
Не знам какво да ти кажа, освен да правиш това, кооето те прави щастлив. Примерно можеш да си намериш момиче, което ще се кефи да те чука с колан или дилдо или хермафродитка.
Това е най-странната тема.
УСпех.
Тролисимо! Какви са тия извращения, не стигнах и до средата..
А кой го дочете докрай? И без да лъжете!