За много готин ли се мислиш, като ме обиждаш без да знаеш? Ако си семейството ти и обкръжението ти бъкат от непълнолетни курви, това не значи, че и аз съм от тях. Като не съм от Сф, как да знам дискотеките там, бе, малоумник? Ти случайно да не би да знаеш дискотеките в град, в който не живееш? Тъп ли си, какъв си? А за това, че съм неграмотна, си ми толкова смешен, че няма накъде и си ми доста жалък, като ми казваш, че не притежавам точно едно от качествата, които съм сигурна, че имам - грамотност. Аз за много неща ставам, но като гледам "столичния" ти манталитет, главата ти няма как да го побере. За жалост най-голямото село е именно София и е тъжно, че имате такова голямо самочувствие, а умственият ви капацитет е плашещ (не на всички, разбира се, ама ти си точно от тези).
Иначе, мерси на всички, които се отзоваха. В крайна сметка ни домързя да обикаляме и в нито една не опитахме :д Но пък и един приятел ми каза, че навсякъде са му искали по Студентски, така че не таях големи надежди. Отидохме в едно много готино барче в Студентски, където не ми искаха лична карта. : )