.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Question Трево-Мански въпрос..

Здравейте на всички нов сам тук и пускам темата защото сам останал с впечатление че хората тук помагат за решението на каквито и да е проблеми и въпроси. Така на 17г. пуша от 5г. преди 6-месеца спрях цигарите след много опити и мъки.. та това което искам да питам е ако пуша в месеца 2-3 пъти марихуана дали мога да отново да започна с цигарите покрай тревата ? пп: Моля не ми казвайте да не пуша трева и така нататък НЕ сам някакъв наркоман или зависим просто искам да разбера вашето мнение по въпроса.
    Последно редактирано от Thuggg : 01-29-2013 на 19:25

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Според зависи...Повечето хора съм забелязала, че след като изпушат едно масе и палят цигара за "заварка". В този смисъл, ако компанията с която смяташ да пушиш е от хората, пушещи цигара след коза има немалка вероятност покрай тях и ти пак да пропушиш!
    Иначе познавам хора, които пушат само марихуана, но не пушат цигари, така че между двете няма зависимост(смис. едно от друго)
    Важна е волята!

Ми трябва да имам поне малко воля щом сам спрял цигарите иначе мерси за инфото Очаквам още мнения ..

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Thuggg Виж мнението
    Ми трябва да имам поне малко воля щом сам спрял цигарите иначе мерси за инфото Очаквам още мнения ..
    Така е, но не се знае дали след като ти се замая главата от напушването, волята няма за момента да отстъпи и несъзнателно, след като ти кажат "Ай да прайм заварка" вече да си лапнал цигарката.

Така е заварката е нещо като обичай ;дд НО може и без него да мина изобщо не ми пречи това, също се чудя дали да пфкам тревата чиста или да я смесвам с нещо но НЕ и с тютюн..!!

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Е с какво да я месиш? Не бил наркоман… Продължавай с глупавите си тестове и ще свършиш в някой варел.

А си само на 17 годинки. Жалко.

Искам те тих !

Голям фен Аватара на black pearl
    По принцип не е хубаво да се пуши само чист коз , но не знам с какво друго да го смесиш освен с тютюн ... така , че чиста ; дд
    П.П ти си решаваш

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Искам те тих !
    Абе и аз искам много неща, ама…

Темата е затова — да си изказваме мненията, разбирачо.

Хубаво си спрял цигарите, даже ако искаш алтернатива на коза мога да ти предложа - блъскай си главата в стената 10 минути, ефекта е същия

Haters please ..

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Ами след изпушването на Марата стават по-леки цигарите даже не ги усещаш, мисля че би се изкушил да изпушиш една. Но ако си твърдо решен да не пушиш, няма да затапваш(заварка) и влагаш повечко воля.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Така е заварката е нещо като обичай ;дд НО може и без него да мина изобщо не ми пречи това, също се чудя дали да пфкам тревата чиста или да я смесвам с нещо но НЕ и с тютюн..!!
    Смесвай с люцерна ...
    Купуваш 1 баля и имаш за много време ...

Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Смесвай с люцерна ...
    Купуваш 1 баля и имаш за много време ...
    Верно ли ве ?? Ти да не си някъв комик ???

Супер фен Аватара на minchorna
    Верно ли ве ?? Ти да не си някъв комик ???
    А ти да не си някъв наркоман ?

Темата се затваря няма да пуша и трева и цигари !! Биричката ми е стар приятел :Д МОЛЯ темата да БЪДЕ ИЗТРИТА !!!

Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    А ти да не си някъв наркоман ?
    а ве братле пуснах тази тема за информация ДА преди пушех марихуана но вече не пуша нито трева нито цигари, Биричката ми е достатъчна

Супер фен Аватара на minchorna
    Супер,надявам се скоро да не пуснеш тема "Как да спра да посягам към шишето" По малко и за удоволствие

хах спокойно няма шанс.. Най-ми беше зор цигарките сега вече няма кво да спирам

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Честито вече си почетен алкохолик !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си