- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Oралната любов.
Има ли смисъл да ви питам какво мислите по въпроса, съгласни ли сте с картинката, или вие ще се сетите?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Не харесваме момичета,които не правят свирки!
maDamn
Кефи ме двойния стандарт тук :д
Ако пичът на прави орална, пращай го у лево.
Ако мадамата не прави орална, я се стегни и остави момичето на мира.
approve!
е па той си фанал най-миризливата приятелка, как ш го кефи...
Най-вероятно при втората ситуация мнението е женско, ако беше мъжко щеше да е като на първата ситуация: "разкарай я"(предполагам)![]()
Бахти дискриминацията.
Schhh! Hear the silence...
Ако питате мене и в двата случая мнението е женско. Интересното е, че и в тийнпроблем неведнъж сме ставали свидетели на подобни случки.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Така си е, двойните стандарти играят. Факт. При мен се случва да ги прилагам,въпреки че се старая да не го правя...
maDamn
И все още не разбирам хората, които не искат да правят орална любов.... всъщност тва не могат да са хора де..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Оралната си е супер.Ама момчетата май повече не искат да правят?
е тва зависи много от момичето , с което си .. ако те възбужда защо да не правиш орална любов .. а в обратния случай ако тя не иска значи не се пада много много по теб или пък е няква смотаничка смисъл не съм срещал такива момичета за щастие ..
Супер е когато момче поиска да ти прави френска на някое по екстремно място.
И отново забелязваме, че жените искат да са по-равни от нас![]()
Уау, голямо изказване...А не си ли се сещал, че понякога на момичето просто не му се "духа"..Това не означава, че не те харесва, или че пък е смотанячка..Или то е "Или ще правиш свирки или си смотана и не ме харесваш!"? :X
С такова мислене се учудвам, че изобщо си срещал някакви момичета(за нещастие..)![]()
It’s funny how the people who know
me the least have the most to say..
http://vij-me.com/lyubopitno/4661-zh..._mazha_si.html
Момчета, разбирам Ви защо се дърпате вече!![]()
Ама виж, мъжа знае как е на вкус и не се е минал да се отрови, а ако някой не знае ??? Извода: Мъже правете орална на жените си редовно, за да може да спасите живота си, когато се наложи.