Извинявам се, ако се получи дълъг пост.. Та ето ми и проблема- преди около месец се разделихме с приятеля ми по негово желание заради семейството му, има проблеми с тях заради мен и се карахме постоянно, и след това пак той с техните и това се върти постоянно../проблема с техните е,че искат да ходя да се виждам с тях, да им ходя на гости, а аз не искам да ходя толкова често дори хич..все пак не съм с тях, а със сина им..за това не се чувствам длъжна/, заради това той каза,че ако не се променя ще се разделим, и че после ще "отреже" и техните заради тези проблеми.. След раздялата първите дни бях добре... сега не ми се излиза никъде, с никой не говоря, само пред компа вися, тъпо ми е..и хем искам да съм пак с него /той също иска/ хем знам, че проблема няма да се оправи, един вид от ината ни сме разделени и се мъчим.. Той дори иска да ме ядоса пишейки и публикувайки снимки, че излиза и се забавлява с приятели, но и на него му е тежко.. Не знам какво да правя, проблема няма да се реши,а аз не се чувствам добре. 2 години бяхме заедно, ако има значение. И още повече се натъжих, след като разбрах, че е писал знам, че пак нарочно на друго момиче да излизат, тя е отказала, но това няма значение, но супер гадно се почувствах това го е направил дни след като сме се разделили, знам че го е направил, за да си мисли, че сега може да прави каквото иска и все едно да си отмъсти, но.. той не знае, че аз знам за този случай, дори не знам дали има значение това за проблема и нещата, които ме мъчат..Какво да направя, да изчакам времето да ме излекува както се казва, да поговоря с него въпреки, че е дъвкано 100 пъти без резултат или какво вече не знам..
Също не знам дали има значение и това, но за да съм честна и аз писах със бившия си, но нищо общо със излизане и т.н., просто здравей-здрасти как си и т.н. не знам защо съм го направила, може би в момент на самота и отчаяние някой да ми помогне/но бившия не знае за проблемите ми със сегашния, който и той вече е бивш/пак казвам не е имало специална тема за разговор, за разлика от неговата да кани момичета да излизат.