.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    О, я моля ти се! Нарочно писал на няква да излязат, че да те дразни?! Нарочно публикувал, че излиза да се забавлява с приятели, за да те дразни?!
    Какви са тея глупости, света НЕ се върти около теб!
    След като сте имали дълга връзка не виждам какъв ти е проблема - аз често ходех с бившето ми гадже в тях, пихме кафе всички, включително и родителите му. Е, често, често - нямам в предвид всеки ден, разбира се!
    Не знам и на тях какъв им е проблема, може би те смятат за несериозно момиче, а ти им го доказваш!
    Във всеки случай, ако заради родителите сте се разделили - значи не сте се обичали толкова много.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    О, я моля ти се! Нарочно писал на няква да излязат, че да те дразни?! Нарочно публикувал, че излиза да се забавлява с приятели, за да те дразни?!
    Айде, айде. Прави го 2-3 дни след късането. Всички сме хора, всички се изкушаваме да дразним.

Авторке, леко си прекалила наистина. Това, че един път в седмицата ще отидеш на кафе/вечеря и ще се засечете с техните, голяма работа. Ако не са печени, ще си говорите за времето, ще слушаш политически убеждения, ще разказваш за университета и ще ги преживееш някакси тия 2 часа.
    Винаги съм се запознавала с родители на приятели, винаги ми е било приятно да си говоря с тях и са ме приемали доста добре. Нормално е, никой не е казал, че ще се жените след като се познаваш с родителите му. Не е като да организирате вечеря, на която двете семейства ще се срещат.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Вината си е в теб.
    2 години казваш, че сте били заедно - какъв е бил проблема тогава да прекарваш някакви си два часа с родителите му? Да, ти си с него, обаче трябва да уважаваш и родителите му. Не виждам нещо лошо да са искали от теб, даже мисля, че са те приели като част от семейството и са искали просто повече време да сте всички заедно. Реално погледнато от моя гледна точка - сама си съсипала връзката. А колкото до него: ти не можеш да знаеш той как се чувства. Напълно вероятно ми се струва да си внушаваш тия неща, за да ти олекне поне малко на душата, по някакъв начин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си