- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- след раздялата...
О, я моля ти се! Нарочно писал на няква да излязат, че да те дразни?! Нарочно публикувал, че излиза да се забавлява с приятели, за да те дразни?!
Какви са тея глупости, света НЕ се върти около теб!
След като сте имали дълга връзка не виждам какъв ти е проблема - аз често ходех с бившето ми гадже в тях, пихме кафе всички, включително и родителите му. Е, често, често - нямам в предвид всеки ден, разбира се!
Не знам и на тях какъв им е проблема, може би те смятат за несериозно момиче, а ти им го доказваш!
Във всеки случай, ако заради родителите сте се разделили - значи не сте се обичали толкова много.
Айде, айде. Прави го 2-3 дни след късането. Всички сме хора, всички се изкушаваме да дразним.
Авторке, леко си прекалила наистина. Това, че един път в седмицата ще отидеш на кафе/вечеря и ще се засечете с техните, голяма работа. Ако не са печени, ще си говорите за времето, ще слушаш политически убеждения, ще разказваш за университета и ще ги преживееш някакси тия 2 часа.
Винаги съм се запознавала с родители на приятели, винаги ми е било приятно да си говоря с тях и са ме приемали доста добре. Нормално е, никой не е казал, че ще се жените след като се познаваш с родителите му. Не е като да организирате вечеря, на която двете семейства ще се срещат.
Вината си е в теб.
2 години казваш, че сте били заедно - какъв е бил проблема тогава да прекарваш някакви си два часа с родителите му? Да, ти си с него, обаче трябва да уважаваш и родителите му. Не виждам нещо лошо да са искали от теб, даже мисля, че са те приели като част от семейството и са искали просто повече време да сте всички заедно. Реално погледнато от моя гледна точка - сама си съсипала връзката. А колкото до него: ти не можеш да знаеш той как се чувства. Напълно вероятно ми се струва да си внушаваш тия неща, за да ти олекне поне малко на душата, по някакъв начин.