Не знам вече започвам да си мисля, че аз не съм пораснала и че аз съм странната и грешно мислещата.. Аз лна лично, ако имах такъв проблем с моите родители и, ако ми се правиха на командващи и господари..на 5тата минута да съм ги накарала да млъкнат и въпроса да е приключен веднъж завинаги.. ще ни оставят на мира да си живеем и правим каквото искаме, стига аз да съм добре, и не разбирам неговите защо не го правят..дори си мислят, че го командвам.. Та той за мен не дава толкова колкото за колата и мотора си.. Винаги като съм заговорила за романтика ми казва,че гледам много турски филми и че съм се филмирала и че в днешно време няма такива неща..та аз не знам какво е да те заведат на ресторант, на кафе, на разходка, ако щете.. Да не говорим за подаръци без повод освен 2 рози за 2 години.. и все пак го обичам и не се сърдя за това, не всеки може да е романтичен и такъв какъвто си го представям,а той иска да се променя заради родителите му еми няма да стане....щом той не се променя аз ли да го правя..да си намери тогава някоя малка пикла като него дето да му ходи по свирката и прищявките на семейството му !!..