- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- едно момче
В училище има едно момче, което харесвам и то разбра. Вика "аз не те харесвам", после ме дразни вика "искаш ли да ходим" пред класа нарочно, бута ме в коридора. Не знам какво да мисля, а наистина много го харесвам. По д1ржанието му не мисля, че не ме харесва, но не знам. Пиша му че, че му се с1рдя и че не искам да ми говори, а той пиши "ок ай разкарай са, пиша си с друга", а знам че не е вярно. МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ!!!!
Как въобще можеш да търпиш подобно унизително отношение спрямо теб? Я малко си отвори очите, бъди горда, пази и достойнството, не може така да позволяваш някакъв да те разгирава и да те мачка. Не му показвай повече интерес, избягвай комуникацията с него, ако иска да говорите, говори с него, но само в този случай.
П.П Не се занимавай с тоя, не си заслужава, ориентирай вниманието си към друго момче
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
На твоя място бих го игнорирала напълно. Как може да се държи по толкова нелеп начин? Разбирам,че сте още малки, но това неговото на нищо не прилича...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Малки сте, а той още повече.
Няма изграден характер, начин на мислене, липса на възпитание. И да, не те харесва. Игнорирай го напълно тоя идиот.
ХАХАХАХАХАХАХА аз като бях на тази възраст никога не бях се отнасял така с момиче, както и сега не бих го направил, ако ще да ме ядоса страшно много.
По-темата:
Тоя си е истински идиот, режи всякакви контакти с него и ако пак се опита да те унижи пред всички унижи го и ти.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Явно не те харесва.Държи се и, като в детската градина.Игнорирай го.![]()
Не е затова че сте малки ами затова че този е пълен идиот и е доста прост.Тъпо е ти дори да му говориш след като ти говори такива работи.Игнорираи го, от такива малоумници бягаи.
Той е малък лигльо, а ти си глупава, да продължаваш да се занимаваш с него. Годините не оправдават държанието му. А ти самата никакво достойнство ли нямаш?![]()
[QUOTE=Take_That;10584224]Как въобще можеш да търпиш подобно унизително отношение спрямо теб?
КАК??? ТАКЪВ ТЪПАНАР НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА И ВЪОБЩЕ КАКВО НАМИРАШ В НЕГО, СЛЕД ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО ТИ Е ПРИЧИНИЛ И ТИ ПРИЧИНЯВА....Я СЕ СТЕГНИ И СЕ ОСЪЗНАЙ...ОГЛЕДАЙ СЕ ИМА ТОЛКОВА МНОГО МОМЧЕТА И СЪМ СИГУРНА, ЧЕ ВСЕ НЯКОЙ Е ЛУД ПО ТЕБ...ИИ ЩЕ ТИ ДАДЕ, ТОВА КОЕТО ТОЗИ НЕ МОЖЕ!!!!!![]()
КАК МОЖЕ ДА ТЪРПИШ ТАКОВА НЕЩО....???!!!МОМИЧЕ ОСЪЗНАЙ СЕ...ТОЙ НЕ Е ПОСЛЕДНИЯ НА СВЕТА. СПОРЕД МЕН ЩЕ ИМА ВСЕ НЯКОЙ, КОЙТО ГЛЕДА С ДРУГИ ОЧИ НА ТЕБ...КОЙТО ТЕ ЦЕНИ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ТОЗИ ТЪПАНАР!!!!!!!ПРОСТО ГО ОСТАВИ И СИ НАМЕРИ НЯКОЙ, КОЙТО НАПИСТИНА ЩЕ ТЕ ЦЕНИ>>>
dianna1997 .. Охлади малко страстите.![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Пусни картинка да ти видим физиономийката и фигурката и тогава ще ти отговоорим по точно каде е проблема.
ИГНОР.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
момчетата са глупави. може би те харесва. зависи как те дразни, защото поприцип момчетата си мислят, че като те дразнят ще им се харесаш. ако е със злоба, значи наистина го дразниш, ако е закачливо, може и да те харесва. не зная..аз усещам, когато ме харесва някое момче, но така не мога да ти кажа..
Ох, на 13 години.. ходи си учи уроците, не се занимавай с момиченца.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5