- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нещо ВЕЛИКО за приятелката
Искам да направя нещо адски оригинално за нея и то да не е просто подарък.
Гледах наскоро някъде една идея, която ще споделя, и ще очаквам да коментирате.
Значи примерно разбираме се да излезем някъде, но в дадения час мен ме няма. В дадения час тя получава странен СМС с указания в близост до мястото, където уж се чакаме, в които указания присъства опътване до ЕДИН ПРОСТ ПЛИК(да речем намиращ се в близост до някоя пейка илиии нз).
След като намери първият плик... да речем вътре има нещо като указание, която да я заведе до следващата дестинация( като тези дестинации да речем са места, където често сме ходили и т.н. )
Иии освен това в тези пликове да има и нещо, свързано с нас самите, под формата на текст, снимка/и и т.н.
И така примерно, без да я разкарвам много из града, да речем нещо от порядъка на 5-6 плика, в последния от които да има ПОСЛЕДНО указание, и това да е мястото, където финално ще ме намери.( да речем някакво заведение илииии нз не съм решил точно). И ЧАК там да и бъде даден подаръка, за който всъщност в момента имам идеи.
Главно ме интересува вие как бихте приели тази изненада и бихте ли започнали да играете в тази игрица.
На мен много ми хареса като идея, ама не знам... някак си ми се вижда по като за филм.
+това трябва много да се внимава с тия пликове... да не го вземе някой по погрешка или пък да ги духне вятъра, защото после момичето ЩЕ МЕ МРАЗИ ДО ЖИВОТчеее съм я разкарвал напразно
Та така - моля да коментирате идеята ми и ако сте чували или правили нещо друго такова подобно - оригинално, моля, споделете. ; )
Лично аз бих се изкефила да е с предварителна уговорка да си открия подаръка някъде из вкъщи. Да не съм палячо, че да ме размотава така по улиците?
Да не говорим, че навън е кучешки студ! Само ще се занимавам с глупави пликове...
Е - аз не говоря за сегашния сезон, а за май/юни.Не искам да го правя това за 14 февр., а по принцип. ;D
И кво? Идва циганката, която мете, намира го и бам хвърля го? Или пък някой хейтър, решил да седне, дразни го плика, взима го и го къса.
Не искаш да я размотаваш, но едновременно с това, мислиш, че 5-6 плика са нещо нормално.
Оригинално е, да, обаче аз намирам доста слаби места в самото планиране и като цяло ми се струва, че има далеч по-удачни варианти; и по-семпли.
Повече би ме изкефил един плик със закодирно указание. Нещо като "По първата пресечка вдясно от мястото на което ни се случи еди-си-какво, в посока еди-си-каква към мястото където не-знам-си-що, за да стигнеш до там където еди-си-кво". Естествено с места и подсказки, които да са ясни и за двама ни, за да няма чудене и лутане.
Като се замисля едва ли бих се навила за нещо подобно. Много зависи в какво настроение ще ме хване.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
аз съм го измислила нещо подобно, но за свети Валентин.. само, че аз ще го разкарвам из къщатаи накрая ще го чакам на терасата за да пуснем от онези летящи фенери с пожелания ^_^
а опътванията ще бъдат написани на малки листчета сложени в сламки, до които ще има нещо ръчно изработено... общо взето е това![]()
Мъжът ми ми е правил подобно. Беше лятото :д и дестинациите не бяха много далечни, а и аз бях с кола. Освен товя, моят беше взел един негов приятел за помощник, който да наблюдава да не се случи нещо с пликовете - вземи пример от него. :д Като цяло идеята е супер, просто хубаво я обмисли.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Мен би ме било срам да обикалям улиците за да търся пликове, особено както казваш, че си го планирал за май/юни.
Тогава, ако е хубаво времето рядко една пейка остава свободна за дълго време, а няма как да гониш хората, а ако вали никакви пликове няма да ти търся
Виж, ако са в домашни условия по-става.
Много добра идея. Разходи я до местата, на които сте били заедно и щастливи. Където сте се запознали, първа среща, първа целувка, първа свирка .. От Младост до Надежда, после Орландовци, до мола и т.н.
Яко хейт долавям. Не знам, но мен идеята ме радва. Вярно е, има слаби места, но ако го обмислиш още по-добре ще стане яко.
Schhh! Hear the silence...