.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Forever Alone

Red face Forever Alone

Всички са имали гаджета. Дори не само едно. Оглеждайки се в училище, на улицата навсякъде съм забелязала, че повечето момичета на моята възраст имат гадже. И се замислям ако един тийнейджър няма гадже(дори едно) в период 14-17 г. дали е той е смотан, тъп, Forever Alone и какъвто и да е там.
    1.Какво е вашето мнение по въпроса?
    2.Кога беше вашето първо гадже и колко дълго сте били сами ?
    И ако може без да се заяждате, дразните и т.н.

Голям фен Аватара на N1ksun
    1. Eстествено че не е тъп , че не е срещнал подходящо момиче ...
    2. Тука ще запазя мълчание .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Лесно е да си хванеш гадже,трудно е да намериш подходящ за теб човек.Гадже всеки може да си има-за ден,за два,за седмица,месец.После да скъсат.Обаче да си намериш лоялен човек,който да е до теб в трудни моменти,е това вече не е толкова лесно.Та,към въпроса:
    1-Не,не е ,аз съм такъв човек.Както каза колегата горе-това момче не е срещнало подходящо момиче.
    2-На 18 ми бе първото гадже и преди около 2 месеца скъсахме,така че 18 години съм бил сам.
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    1.Не е смотан, ако няма гадже!
    Знаете ли кои са злетата?! Тези, които си хващат гаджета, не защото харесват/искат да са с някого, а защото всички други си имали гаджета...
    2. Нa 13-14 бях. Колко най-дълго съм била сама - нямам представа.

Голям фен Аватара на N1ksun
    ninjaiscrazy ^
    АА не , не се измъкваайй , вече си бил обвързан , от 2 месеца си сам ! ;D
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Да те поуспокоя малко, моето първо гадже беше на 17 год. и половина (а съм момче и се бях спекъл повече ). Заедно сме с момичето от почти 1 година вече и никога през живота си не съм бил по-щастлив.

Не гледай на колко си, защото човек на 18 год. може да е имал 15 гаджета, а аз за тези години съм имал едно, но я обичам като за 15.

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Цитирай Първоначално написано от WhyAlwaysMe? Виж мнението
    Да те поуспокоя малко, моето първо гадже беше на 17 год. и половина (а съм момче и се бях спекъл повече ). Заедно сме с момичето от почти 1 година вече и никога през живота си не съм бил по-щастлив.

Не гледай на колко си, защото човек на 18 год. може да е имал 15 гаджета, а аз за тези години съм имал едно, но я обичам като за 15.
    +1 Истинската струва повече от всички.

Wink

Цитирай Първоначално написано от smiley974 Виж мнението
    Всички са имали гаджета. Дори не само едно. Оглеждайки се в училище, на улицата навсякъде съм забелязала, че повечето момичета на моята възраст имат гадже. И се замислям ако един тийнейджър няма гадже(дори едно) в период 14-17 г. дали е той е смотан, тъп, Forever Alone и какъвто и да е там.
    1.Какво е вашето мнение по въпроса?
    2.Кога беше вашето първо гадже и колко дълго сте били сами ?
    И ако може без да се заяждате, дразните и т.н.
    Първото ми истинско гадже беше като бях на 17.

В периода 14-17, през повечето време може да се каже, че съм била сама. Няма нищо тъпо в това и не мисля, че би изпуснала нещо кой-знае какво ако си нямаш "гадже".
    Колкото до това кога е била първата ми сериозна връзка, мога да кажа, че е тази , в която съм в момента. Бях на 18 когато тръгнахме и не съжалявам "че чак тогава се случи".

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    1. Не си смотана, просто не предлагаш това, което се тЪрси. Явно напротив - доста си свястна!
    2. 17 ми беше пЪрвото гадже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си