.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    софия

Unhappy помощ хора

Така от каде да започна . Той е на 16 всички момичета го харесват. Много пъти сме се засичали общи фр. дрън дрън . Та по същество видях го на улицата сам прибираше се от тренировки , видях го и някакси сърчицето ми изкочи . Писах му във фб . Много е мил и така си писахме извесно време докато не реших ,че трябва да му кажа за чувствата си . Така и направих но се оказа ,че има момиче което харесва от много дълго време . След като ми го каза ме успокояваше и не започна да се държи тъпо с мен . Продължаваме да си пишем всичко е както преди , но според вас да се откажа ли от него или да се боря ?
    Жените изискват толкова, колкото дават. При мъжете този баланс липсва. ♥♥

откажи се

ами щом си мислиш , че не е безразличен към теб , защо да не пробваш .. А и може да го накараш да забрави даденото момиче хохо

Цитирай Първоначално написано от chocolateeeee Виж мнението
    ами щом си мислиш , че не е безразличен към теб , защо да не пробваш .. А и може да го накараш да забрави даденото момиче хохо
    Що' за глупав коментар?
    Ако го харесват много момичета, и ако са по-красиви от тебе защо не би избрал някоя от тях? Сигурно е пореден, които е въздух под налягане..

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Откажи се. Човека си харесва момиче. Няма какво да му се месиш. А и с кого да се бориш? Това че я харесва, не значи, че тя знае. Просто спри до тук, останете приятели. Точка. Има и други трениращи типчета, които искат бройки.

Повече от фен
    Евала на пича, че е бил честен с теб! Още повече, че не се е помислил за голямата работа и да ти се надува.

Цитирай Първоначално написано от iFakesmile Виж мнението
    Що' за глупав коментар?
    Ако го харесват много момичета, и ако са по-красиви от тебе защо не би избрал някоя от тях? Сигурно е пореден, които е въздух под налягане..
    Що за глупав коментар е твоя?И сега какво излиза, че момичетата с не толкова привлекателна външност ще са вечно сами, само защото има някоя дето е по-хубава от тях?Пфф..

Он:Мила, мисля, че няма смисъл да продължаваш.Както казаха по-нагоре - останете си приятели, контактувайте, но до там.От къде знаеш, може би пък в следствие на това да хареса теб.И все пак, не мисля, че има за къде да бързаш.
    It’s funny how the people who know
    me the least have the most to say..

След време може да стане така, че ти да го забравиш, а той тебе не.
    БХ ми е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си