- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заслужава ли
Здравейте, проблемът, за който ще ви помоля за съвет е следният: С приятеля ми сме заедно от няколко месеца, в началото му вярвах адски много и не съм поставяла под съмнение думите му. Преди известно време, обаче го хванах да ме лъже, беше незначително, но се скарахме много и той обеща категорично, че няма да се повтаря. След още малко време пак го хванах, пак обеща и така... Накрая му казах, че има последен шанс и искам да ми признае всичко, за което ме е лъгал, призна си някои неща и каза, че от тук нататък всичко ще е честно, закле се дори. Да, но до следващата сутрин, в която си призна, че е скрил още неща. Не става въпрос за изневери, но аз наистина му нямам доверие вече, как мислите заслужава ли още шансове?
от лъжа до лъжа има разлика,едно е да те излъже,че не си е измил зъбите,а съвсем друго да си пише смс с друго момиче и да те лъжеЩом му се е разминало един път ще продължава да те лъже
![]()
Става въпрос за триене на разговори, смс-и от момиче (дори да не е отговарял).. и такива подобни
От 2рия и смс разбрах, че не е отговарял, но си призна, че се е случвало да влезне във фб и да си гледа профилите на бившите си, което не е кой знае какво, но все пак защо му е да го прави многократно.. може би се филмирам толкова, защото аз винаги съм твърде честна и очаквам същото.
Щом е почнал да крие веднъж,ще го направи и пакказвам го от личен опит,а това за гледането на профила и т.н е супер детинско..Веднъж разминало ли му се е на човек,после се изкушава и лъже пак,защото знае,че пак ще му се размине
![]()
А и много гадно ми стана като ми каза : '' Не съм толкова нагъл да те гледам в очите и да те лъжа'' и на следващия ден: '' Ами, излъгах те''..
Аз съм на същото мнение, просто се чувствам малко виновна, защото все пак не е изневяра, а казва, че не е искал да се обяснява, но се чувствам предадена. А без доверие, няма смисъл.
За какво да си виновна ти ? Вярно,не е голяма работа,но не знаеш какво е писано в СмС и дали наистина не е отговорил на 1вия СмС..може би е нямал време да отговори на 2рияА и вече мисля,че ще го гледаш със съвсем други очи,след като имаш едно наум затова,че те е лъгал.Прецени добре дали би понесла да разбереш още лъжи,ако те устройва-добре,ако ли не,просто му дай някакъв шанс без да си го слагаш присърце
![]()
Поговори с него и попитай защо го прави това. Ако не ти даде задоволителен отговор - решавай на момента.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Ако беше нещо невинно, нямаше да го крие от теб. Когато някой ме сваля, винаги казвам на мъжа ми, не искам да неясноти по между ни.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
От к'ъв зор ти е казал, че е гледал снимки на бившата си във ФБ?!
Някак ми изглежда, че ти много задълбаваш и за това те лъже. Щото, ако ти каже пак ще излезе крив така или иначе.
А това, което описа дори не е лъжа, просто е премълчал истината за да не го погнеш за нищо.
Според мен пък малко се вживяваш... някаква му писала там смс-и, той не ѝ отговарял.. ми не знам какво толкова има да ти казва. Може би аз не отдавам толкова голямо значение на това, та изобщо не виждам смисъл да се споменава пред гаджето кой и как ме сваля. С него съм си, другите ги режа и това е... не знам.. не обръщай толкова голямо внимание.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5