.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Inarmrm
    Guest

Заслужава ли

Здравейте, проблемът, за който ще ви помоля за съвет е следният: С приятеля ми сме заедно от няколко месеца, в началото му вярвах адски много и не съм поставяла под съмнение думите му. Преди известно време, обаче го хванах да ме лъже, беше незначително, но се скарахме много и той обеща категорично, че няма да се повтаря. След още малко време пак го хванах, пак обеща и така... Накрая му казах, че има последен шанс и искам да ми признае всичко, за което ме е лъгал, призна си някои неща и каза, че от тук нататък всичко ще е честно, закле се дори. Да, но до следващата сутрин, в която си призна, че е скрил още неща. Не става въпрос за изневери, но аз наистина му нямам доверие вече, как мислите заслужава ли още шансове?

Супер фен Аватара на minchorna
    от лъжа до лъжа има разлика,едно е да те излъже,че не си е измил зъбите,а съвсем друго да си пише смс с друго момиче и да те лъже Щом му се е разминало един път ще продължава да те лъже

Inarmrm
    Guest
    Става въпрос за триене на разговори, смс-и от момиче (дори да не е отговарял).. и такива подобни

Цитирай Първоначално написано от Inarmrm Виж мнението
    Става въпрос за триене на разговори, смс-и от момиче (дори да не е отговарял).. и такива подобни
    Той ли ти каза,че не е отговарял или ти си видяла,че не е отговарял?

Inarmrm
    Guest
    От 2рия и смс разбрах, че не е отговарял, но си призна, че се е случвало да влезне във фб и да си гледа профилите на бившите си, което не е кой знае какво, но все пак защо му е да го прави многократно.. може би се филмирам толкова, защото аз винаги съм твърде честна и очаквам същото.

Щом е почнал да крие веднъж,ще го направи и пак казвам го от личен опит,а това за гледането на профила и т.н е супер детинско..Веднъж разминало ли му се е на човек,после се изкушава и лъже пак,защото знае,че пак ще му се размине

Inarmrm
    Guest
    А и много гадно ми стана като ми каза : '' Не съм толкова нагъл да те гледам в очите и да те лъжа'' и на следващия ден: '' Ами, излъгах те''..

Днеска СмС,утре среща,вдругиден изневяра..

Inarmrm
    Guest
    Аз съм на същото мнение, просто се чувствам малко виновна, защото все пак не е изневяра, а казва, че не е искал да се обяснява, но се чувствам предадена. А без доверие, няма смисъл.

За какво да си виновна ти ? Вярно,не е голяма работа,но не знаеш какво е писано в СмС и дали наистина не е отговорил на 1вия СмС..може би е нямал време да отговори на 2рия А и вече мисля,че ще го гледаш със съвсем други очи,след като имаш едно наум затова,че те е лъгал.Прецени добре дали би понесла да разбереш още лъжи,ако те устройва-добре,ако ли не,просто му дай някакъв шанс без да си го слагаш присърце

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Поговори с него и попитай защо го прави това. Ако не ти даде задоволителен отговор - решавай на момента.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Ако беше нещо невинно, нямаше да го крие от теб. Когато някой ме сваля, винаги казвам на мъжа ми, не искам да неясноти по между ни.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    От к'ъв зор ти е казал, че е гледал снимки на бившата си във ФБ?!
    Някак ми изглежда, че ти много задълбаваш и за това те лъже. Щото, ако ти каже пак ще излезе крив така или иначе.
    А това, което описа дори не е лъжа, просто е премълчал истината за да не го погнеш за нищо.

Според мен пък малко се вживяваш... някаква му писала там смс-и, той не ѝ отговарял.. ми не знам какво толкова има да ти казва. Може би аз не отдавам толкова голямо значение на това, та изобщо не виждам смисъл да се споменава пред гаджето кой и как ме сваля. С него съм си, другите ги режа и това е... не знам.. не обръщай толкова голямо внимание.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си