.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен Аватара на RagioL

Ако трябва да избирате?

Ако трябва да избирате между това, човечеството да бъде заличено сега и да се спаси живота на земята, или то само да се самоунищожи до две, три поколения, като повлече целия живот на планета със себе си, какво бихте избрали?

П.П. Това е чисто хипотетична ситуация, не твърдя че ще се случи.

Предпочитам всичко да си мине по-циклично.Рано или късно човечеството ще загине.Но аз бих предпочела то да бъде заличено сега за да Земята да се върне към нормалния си живот.Но от друга страна не искам това да се случва, защото ние сме една цивилизация и рядкост и имаме интелект и разум който надявам се да ни отведе в правия път.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Бих избрала човечеството да бъде заличено сега.

Защо човечеството трябва да бъде заличено? Оо
    Днешните деца сте много депресирани, бе! хахаха
    Я се стегнете.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    о боже след миг може да ни няма толкова сме нищожни а си мислим че можем да променим планетата

тя променя нас това е истината
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Нямам предпочитания. Докато на мен ми е добре, не ме интересува дали света ще свърши скоро или след известно време. Ако на мен не ми е добре, то по-добре да свърши скоро. Та, нали ще свърши по някое време така и така...

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Ако трябва да избирате между това, човечеството да бъде заличено сега и да се спаси живота на земята, или то само да се самоунищожи до две, три поколения, като повлече целия живот на планета със себе си, какво бихте избрали?
    2.

Мега фен
    69

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Nicksey Виж мнението
    Нямам предпочитания. Докато на мен ми е добре, не ме интересува дали света ще свърши скоро или след известно време. Ако на мен не ми е добре, то по-добре да свърши скоро. Та, нали ще свърши по някое време така и така...
    Нещо такова. Макар че инстинкта ми за самосъхранение няма да избере да свърши. Ще се мъча да си гоня кефа и ще страдам от това, че не мога да го предотвратя. Съдба...(макар че не вярвам в нея)
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от asuka666 Виж мнението
    Предпочитам всичко да си мине по-циклично.Рано или късно човечеството ще загине.Но аз бих предпочела то да бъде заличено сега за да Земята да се върне към нормалния си живот.Но от друга страна не искам това да се случва, защото ние сме една цивилизация и рядкост и имаме интелект и разум който надявам се да ни отведе в правия път.
    хахахаха и какъв е "нормалният живот" на неодушевен предмет? хахахахахахах такива недоизмислици ми оправят настроението.

Голям фен Аватара на sneering
    Човек които умее да разсъждава,винаги е малко егойст.Грижа се за собствения си двор,останалия свят и глобалното мислене въобще не ме интересува,затова избирам втория вариант.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си