- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв подарък да изберем за Св.Валентин?
Реших да пуснем и такава темичка,какво ще кажете?
Темата ти е за съседният раздел - Любов.
Всеки избира такъв подарък, какъвто мисли, че би се харесал на половинката му.
Лично аз предпочитам да отидем някъде на заведение, и да си изкараме една хубава вечер, вместо да даваме пари за подаръци. Може и двете де, който както си реши.
,тази тема реших да я направя защото моят приятел ми купи страхотно бельо http://www.horny.bg/и си помислих,че всяка жена би била доста удовлетворена от такъв подарък,не мислите ли?
Какъв подарък да изберем за Св.Валентин?
М...сложен въпрос.
Защо не пробваш с едно православно календарче?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Аз ще избера за подарък да съберем приятелите си с гаджето и да празнуваме Трифон Зарезан, след което да се изчукаме. Много е романтично![]()
No6tem dokato ostarqvam
i kato ne mi e dobre
samo taq misal me sgrqva
punko, punko nema umre!
Ами въпреки, че няма да има с кого да го празнувам, бих избрал кутия бонбони Lindor и едно голямо, пухкаво сърце..
Са щи кажа къв е подаръка за свети Валентин опа Трифон Зарезан...2-3 кила юта ракия ,5-6 кила червено винце и един бидон кисело зейе))
http://www.teenproblem.net/forum/sho...7#post10582787
И аз пуснах нещо подобно![]()
Аз тази година ще заложа на по-нестандартнотоПолучих на имейла си код за намаление cupidon10 , с който ползвам отстъпка 10% в www.sexshop.bg
Вече разгледах и се спрях на няколко неща, още не съм решила точно какво ще е, но ще е от там, знаете, мъжете много си падат по по-палави неща... А вече отделно ще взема хубави шоколадови бонбони за да си се почерпим, ще си направим романтична вечеря и така .... м , ще бъде чудесноо, нямам търпение
![]()
![]()
Мисля да му подаря времето си- цял ден заедно у тях. Ебане цял ден. ммммммммммммммммммммммммм мммммм
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
oh, the irony.
Не празнувам Св.Валентин. не си падам по такива измислени празници , не ги празнувам,ако искам да си показвам любовта - ще го правя всеки ден.
maDamn
Още 295824357245 човека са се сетили да пуснат такава темичка. Ти да видиш.
Иначе чакай да се цитирам:
А куриозното на Св. Валентин е, че има две групички - такива, които го празнуват и парадират с това и други, които хейтват първите. Толкова е забавно.
азЕ съм си гушлива 365 дни в годината
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мхм това + вече сме в 21 век и не сме хората на света. Не мисля, че трябва да се затваряме само и единствено към нашата държава. Трябва да сме по-отворени и по-широко скроени, да не говорим че и да искаме и да не искаме културите се променят.
Иначе и аз не правя нищо специално за св. Валентин. А изненади и подаръци бол в другите теми.
Цялата идея на празника е глупава, отделно че е католически и изкуствено насаден при нас. Не мисля, че трябва да има специален ден в който да показваш обичта си към половинката. Иначе, аз винаги съм ценял най-много подаръци които са по нестандартни.
Еми дай да почнем да празнуваме и рамазан тогава, сигурен съм че и неговата история е хубава. Защо изобщо трябва да има празник за това да показваш колко обичаш другия, крайно малоумно е за мен.
Аз като ти бях казала, че си първосигнален, ти не вярваш. Ето ти доказателството. Обикновено даваш добри аргументи, но в тоя случай... нъц.
Вместо да ми се измъкваш с тоя Рамазан, вземи прочети историята. Аз мисля, че тя си заслужава да бъде чествана и от православни, и от католици, и от всички десетки видове протестанти.
И аз мисля като Сиси. На мен ми се случи да не уча днес, така че бях на маникюр да се поглезя малко, ще се облека по-готинко, ще отидем на кино, а довечера ще сготвя нещо вкусно, ще пийнем вино и ще се видим с приятели, за да отпразнуваме и Трифон Зарезан
Нищо крещящо, нито кой знае какво, а дори ми е именник.
Хората не се делят на две групи: Такива, които в несвяст пазаруват розови сърца, и такива, които мразят първите.
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-14-2013 на 10:26
Pak ще се цитирам:
3 осн. категории:
-Хора, които празнуват Св. Валентин. И може би парадират с това. А може би не.
-Хора, които хейтват първите и самия празник. Характерното за тях е: "Толкова ли не можете да показвате обичта си и през останалите 364 дни?!?!?!?!?!?!? !!! !!! !! ! ! ! !!" както и "Честит Трифон Зарезан! ! ! ! !! ! !!"
-Хора, които защитават първите от вторите, за да не попадат нито в сладкото, нито в соленото.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.