Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
Може и да е така,но пък може и да не е точно така.В периода,когато страшно желаех да се получи нещо между мен и една така да я нарека несподелена любов постоянно сънувах как я гоня, а тя ми бяга и се крие и аз едвали не насила я карам да прави някои неща за мен и така в доста дълъг период от време.Е, в крайна сметка нищо не се получи,докато например една съученичка дето вече е омъжена и с две деца разбирай,че аз вече не я виждам като потенциално гадже постоянно я сънувам в разни периоди в разни случки.Нямам и особено желание да се сдобрявам с едни хора,които яко ме предадоха,но отвреме навреме често ги сънувам как едвали не ме умоляват да се сдобрим като че ли това е важно и за мен най-малкото за да се възползвам от услугите им.
Да, но това, че ти не искаш да се сдобряваш с тях, не означава, че не би ти се искало да ти се молят. Може би е на някакво подсъзнателно ниво, но това не е знак , че ще се случи, просто ти се иска.
Ето и аз принципно не си падам по празници като Свети Валентин, не смятам, че за да покажеш на някого обичта си трябва да има повод, но от няколко дни постоянно сънувам приятелят ми как звъни на вратата точно на 14ти. Това обаче нищо не означава, той няма да бъде тук, независимо колко го сънувам.