- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Почвам да се обърквам. Помогнете
Не, всъщност нямам никакво желание да ми се молят.Кой съм аз,че да го искам това от тях.Изобщо не искам да ги чувам и да ги виждам.Не ме интересува техният живот и развитието му. И въпреки,че са ми почти комшии с тях тримата отношенията ни след онази случка през 2006та година охладняха страшно.Поне моите към тях.Сега я се засечем случайно на пътя няколко пъти годишно я не.Единият изобщо не съм сънувал,че иска да се сдобряваме,но двамата,които правеха някакви бледи опити да се сдобрят с мен, че даже и с брат ми отвреме навреме ми се появяват.Усещането в тези ми сънища е тегаво.Хем хич не ми се иска,хем съм добра душа и накрая се съгласявам. Последно с единият, с който съм отраснал и учехме заедно до 8ми клас, а също ми се бараше уж голям приятел въпреки,че си беше леке се засякох на една улица някъде по средата на миналата година към 01:00 вечерта.Беше застанал до колата си.Сякаш искаше да ме заговори.Каза ми: "Здравей". Аз отвърнах просто едно студено: "Здрасти" от учтивост и с бърз ход го подминах като пътен знак.Той се качи в колата си и сякаш нервно натисна газта докрай и отпраши напред по улицата.Така че изобщо нямам желание никой да ми се моли.
А теб колкото и да не вярваш щом толкова не вярваш в този празник,а постонянно сънуваш как приятеля ти ти звъни на вратата точно на тази дата.Бъди много наблюдателна какво ще ти се случи именно на тази дата,защото датите в сънищата доколкото съм чел за изключително важни.Спомни си хубаво детайлите и най-вече всички усещания от тези сънища и ги сравнявай като усещания с тези в реалността особено на 14.02 и напомнят ли ти детайлите нещо в реалността.Това може и доста да те насочи.Даже ще се радвам да ми споделиш ако нещо ти направи впечатление именно на датата 14.02.2013. Не е чак толкова далеч.Знае ли човек може пък приятелят ти да те изненада тогава с идването си или някакъв много хубав подарък или пък приятелят ти да е метафората на любовта ви и да се случи нещо свързано с любовта като например някакви наистина приятни емоции и т.н.Всъщност много важно ако е метафора е и как точно възприемаш приятеля ти какви асоции ти навява първият момент щом се сетиш за него.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 02-01-2013 на 08:53
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!