.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Кръв след уриниране, след полов акт за първи път?

Здравейте!
    Имам следния проблем, преди 3 дни го направихме с моя приятел за първи, път, като вчера - отново. Обаче след вчерашната вечер, днес като ходя до тоалетната и все едно ще ми се спука пикочния мехур след като уринирам, и накрая имам марко кръв, даже и някой път съсирена... не изпитвам болка, а само това гадно чувство че ще ми се спука мехура докато уринирам... това нормално ли е според вас?

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Отиди на Гинеколог, може да имаш нещо разкъсано или просто някой спукани капиляри.... По-добре отиди на Гинеколог.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Най-вероятно това е цистит. Не се бави а отиди на лекар да ти изпишат лекарства. Възпалението на пикочния мехур може да даде усложнения ако не се потърси навременна медицинска помощ.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Задължително на лекар, аз така се държах с цистит известно време, с надеждата да ми мине без хапчета, и след това ми се наложи да съм на антибиотици половин година, за да ми се оправят бъбреците... Не е сигурно, че е това, но по-добре отиди. Лично според мен няма връзка със секса.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си