- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
Нямах си работа приятелчета ;дд реших да поспамим малкоя момчетата те само 2-3 останали
има ли мацки разкажете нещо ;дд сега иначе си имаме иначе едно момиченце в разделчето, трябва да си я глезим :Д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
xD на теб ти мина модата, сега глезим Rainberry
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
А, ще има коронация май ми се струва, харесва ми престолонаследничката! Но разделът ви не ще познава вече такава славна личност, каквато бе тук, владееща народите с тояга и жезъл!
владееш ти, креватно джудо
![]()
sapphire5![]()
Това го владееш ти, може би, в нощите когато сменяш гащурите след едни приятни сънища!
xDDD щеше ми се да кажа нещо, ама забравих, че вече не си на модаайде утре ще си дописваме
sapphire5![]()
Тц, тц, ти много си се водил по модните тенденции, бе! Аз винаги съм актуална!
Учим по немски за контролно, да ми е хубавко, от средата на Декември бях в празнично настроение до.. днес?!Утре в 7:30 ще компенсирам с напрежението, причинено от контролните.. ;d
btw; от всичко, в което бях намесена - ей, това ми хареса най-много "харесва ми престолонаследничката!"![]()
Concussion, по-добре прекарай малко повече време в Кофата преди да се отбиеш тук като самопровъзгласен тролски командир.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
така така, никой не я е избирал !!! сега трябва да направим избори за "Принцесата на Спорт и здраве"![]()
sapphire5![]()
В Кофата е тъпо и само се състезават кой по-дълго време не си е сменят гащите.
Няма да има избори, RainBerry вече е избрана!!!
хдд то нямаме и голям изборно някой може да предложи друга девойка, ама поне да пише тук де
![]()
sapphire5![]()
bathory не знам къде се дяна
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
аз доколкото си спомням от по-старите потребители, само нея си спомням от момичетата ;д
sapphire5![]()
ImmortalSportFreak също е момиче, но тя не пишеше много често.
ти нали имаш 2 даже.....
sapphire5![]()
Да залягам да мине лафа тогава.....
sapphire5![]()
оле хора, днес така ме заболя стомаха, половин ден ме боля, не можах да хапна нищо, свалих 1 кг :ХХХ попринцип не ми се случва за пръв път, случва ми се през 2-3 месеца веднъж, заболява ме изведнъж, и не ям, свалям кг, и така после за 2-3 дена се възстановявам напълно....
sapphire5![]()
Точно си направих домашни протеинови барове и ги чакам в хладилника..
100 гр овес
50 гр боровинки
70-80 гр фъстъчено масло
3 дози протеин на прах
30-40 гр сухо мляко залято с 200 мл вода
90 гр натурален шоколад
100 гр счукани орехи
Дано не забравям нещо.Стана великолепно на вкус..Дано изстине и става асъл к'ат вафла![]()
ааа сухо мляко, по-голяма помия от тва няма....
sapphire5![]()