Здравейте Не съм публикувал мнения досега, но сега реших да споделя проблема си, ако мога така да се изразя. Значи на 15 г съм, ходя на фитнес от около 2 г , а преди това съм ходил на лостове около 1 година. Това съм аз :
Проблема ми е там, че тренирам и лека атлетика от миналата година. Ходя 2 пъти седмично, не толкова редовно, някой път пропускам, но все пак ходя и определено се изтощавам много. Не пия никакви добавки за сега. В началото на това лято бях 71 кг, смятах да ставам 72,73, но все пак лято и от водата свалих на 68 за няма и месец. Продължих да свалям, стигнах до 66, но започнах усилено да пия вода и вдигнах наново до 68,69. Добре, но сега е средата на зимата, аз редовно си пия водата, но не съм стигнал 70 кг...въртя се 67,68,69 и пак надоло....предполагам това е така наречения катаболен ефект.... Някой може ли да ми помогне ? Казаха ми да си взема BCAA. Също мисля, че от бягането свалям килограми. Ако може някой с опит да ми помогне някак си, че вече ме е страх да ходя на трен по лека атлетика.