- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- iphone 5s
здравейте, скоро ще имам iphone 5s но ще го поръчвам от интернет. та въпросът ми е дали знаете как седят нещата с картата? понеже знам че за iphone се използват нано-карти, как да превърна моята в нано? на глобул съм, мерси много
Could I have this kiss foreva`?
По добре си направи план към глобул те ще ти дадат карта![]()
Как ще имаш 5s скоро, като той ще излезе някъде през есента?
скъпа, телефона е излязъл преди няколко месеца ...........
Преди няколко месеца излезе iphone 5, 5s излиза 2013, поне за сега така казват, така че си провери информацията преди да се правиш на интересна.
http://www.techradar.com/us/news/pho...umours-1111911
Последно редактирано от HollyGolightly : 02-01-2013 на 03:21
аз не съм казала, че съм права .. казах ти, че не съм имала това впредвид и съм се объркала. ама нали ти си безгрешна![]()
Бах му мамата! В Америка не е излезнал Iphone 5s, ама в БГ вече го има... Тез в България са много напреднали бе...
Една приятелка има Iphone 4s .. Тя си е запазила нейната карта, но е отишла във виваком да й я изрежат? Не знам какво точно правят..
Ще ти дам адреса на един магазин за телефони, където за къси пари ще ти направят сим картата нано.
0898 84 9999 - когато решиш, звънни ми и ще ти дам адреса.
Може и микро да ти я направят, без да губиш контакти - използва се специален телбод.
Не е оферта да ходиш при твоя оператор, защото ще си загубиш тел. номера.
Омг, как така да я изрежат? :Д Вие луди ли сте :Д И голяма работа като си изгуби контактите, едва ли има чааак толкова важни номера, а ако има, просто да си направи някакъв Ексел-ски документ на компютъра и мисля, че после може директно да си ги качи на iPhone-а.
Последно редактирано от PullMeCloser : 02-10-2013 на 16:19
Everything changes, but beauty remains ...
Хей, би ли споделила от къде ще го поръчваш, защото и аз искам да си поръчам iPhone 6, така де, поне да ни излезне по-евтина доставката)
![]()
А, ти направо на 6-тица си се метнала :Д Уникални сте.
Everything changes, but beauty remains ...
Пуу да давате толкова много пари за един телефон , който ще ви омръзне след 2-3 месеца![]()