- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С презерватив или без???
Да, права си. Форумът е пълен с подобни абсурдни въпроси и твърдения. Но и богатата сексуална култура не може да предпази от нещата, които са извън нашия контрол, като например живота на сперматозоидите, изместването на овулацията и т.н. От тази гледна точка аз предпочитам да "играя на сигурно" и да минимизирам неоправдания риск.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Той скоро ще ти каже, ама аз обичам и в дупето да ръгам и кво? даааа, съгласна съм. Мисли докато имаш време за да не съжаляваш после..Нали знаеш.. то бебето не пита кога ще дойде
![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Щом ги е въртял много тестовете за спин, венерически болести и тн. са задължителни, ако ще склоняваш да го правиш без.
Иначе златното правило на без презерватив е да не си в овулация или плодовити дни, и той да пикае и да се подмива след всеки тек.
Писането на кирилица е задължително
$h@d0w
Последно редактирано от Sh@d0w : 02-03-2013 на 15:37
aslnmzbb!..
Оф и мен много ме дразнят, ама не бих натегал момиче, което не иска да го прави без.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
без презерватив чувството е мн по яко, от колкото с....