- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Другарска!!!!!!!!
Ами наближава другарската ми вечер, а аз нямам идеи малко помощ /попринцип е лятото ама искам да съм наясно какво ще правя и къде ще гледам/. Приемам всякакви идеи. Благодаря предварително.
Идеи за какво по-точно?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
да не си ли чувала??
наистина си много злееееее!!!!
Това да не е онова, което преди 1 година във форума го наричаха 'Бал след 7-ми клас"? :Д
Everything changes, but beauty remains ...
да това е ии вижте и аз ще имам другарска скоро и няма да се наконтя много но сас сигурност ще бада облеченаohh и аз не знам какво да кажа ноне мисля че са нужни прекалено много подготовка ехх това си е мое мнение и като гледам как се накарахте на онова момияенце не е много хубаво защото от нашия клас сащо има такива които ше се контят нооо аз не сам една от тях
Тва не е ли като завършиш гимназия, където се събираш с хората от стария си клас.. или нещо се бъркам![]()
оффф бе от коя даржава сте всиякииии??? да не знаете кога е другарската и какво значи другарска
Май всеки има различна теория :Д
Ако става въпрос за след 12-ти клас,не виждам какво толкова има за чудене, все пак не си малка вече и мисля, че би трябвало да можеш да подбереш тоалета и прическата си според обстановката...
Everything changes, but beauty remains ...
Това е събиране на класовете след 7ми или 8ми клас (зависи кога завършват училището ;д ) Не е кой знае какво,но момиченцата си слагат рокли и токчета и си правят прически ;д
Шофирай разумно - стигни жив!
ние на нашето завършване се нагримирахме, правихме си представление на класа в даскало, после отидохме на сладкарница, валеше дъжд, ядохме торта и пихме количка и си тръгнахме :Д
чак събирания, глупости..нее :Д
*то бях вече в гимназия (предгимназиална подготовка) и бяхме само един седми клас та да![]()
Не се чувствам комфортно да давам съвети на седмокласници как да се обличат, но според мен не сте за рокли, токчета, прически.....
Аз съм осми клас и тази година също ще имаме прощална /при нас така се казва/. Ще бъда с рокля, токчета, чантичка, прическа и всичко както си му е реда. С една приятелка замисляме по някое време в ресторанта да изскочим с някакви заешки ушички и да направим шоу, че и без това класът ни е много скучен. След 12 мислим и някоя дискотека да посетим и така.![]()
^ Много добра идея, само че не мисля, че ушичките ще отиват на рокля. Може да помислите за някое по-така бельо и да си сложите него100% на момчетата ще им увиснат ченетата и не само.
хаха и твоята идея не е за изпускане ама класната хич няма да ни се зарадва ако и се появим там по бельо.. иначе ние ушите ще ги сложим за 5-10мин колкото да живнем малко..![]()
Евалата! Разбира се, че щом вече сте осми клас трябва да ходите по дискотеки. Естествено!!! Облечете си нещо по - разголено, по - високи токчета и всичките чича от дискотеката да съберете!
И к'во, ако е модерно да се скача без бънджи от Аспаруховия, естествено, всички ще го направим в името на комформизма и световния мир? Bitch, please! Не съм толкова дърта, колкото ме изкара, но на твоите години видимо съм разсъждавала доста по - различно. Не ме разбирай погрешно, не че не съм се сърдела когато не ми даваха вечер да ходя по барове и кръчми, но веднага след като пообиколих баровете в нашия град, започнах мислено много силно да благодаря на родителите си, че не са ме пускали. А освен това дори и сега, когато мога да съм навън всяка вечер, баровете в частност чалготеките не са ми приоритет. Не се насилвайте толкова да пораснете!
+1 И тичайте в.... ДЕТСКАТА дискотека
Може да не е живяла в различни времена момичето. Може просто тя и от класа и да имат акъл в главата, и да се избрали нещо, което по върви за туко що навършители 14 години момчета и момичета.
Дискотеката не е място за вас.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 03-16-2012 на 11:17
оставете децата да се "развиват"![]()
![]()
те са "по-големи за годините си"
![]()
^![]()
Само дето нито едно от тези дИца не знае, че "да си по-голям за годините си" не означава да пушиш, пиеш и да клатиш бедра сред светлините на прожекторите в дискотеката. Означава да си самостоятелен, независим, зрял, разбиращ последствията човек, който знае какво иска от живота и се бори, за да го постигне. А никoй един от тях не е такъв.