.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Hybrid View

Голям фен Аватара на slimbo

Другарска!!!!!!!!

Ами наближава другарската ми вечер, а аз нямам идеи малко помощ /попринцип е лятото ама искам да съм наясно какво ще правя и къде ще гледам/. Приемам всякакви идеи. Благодаря предварително.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Идеи за какво по-точно?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Ами прическа, рокля ... абе квото се сетите

Другарска вечер???

merinceto
    Guest
    да не си ли чувала??
    наистина си много злееееее!!!!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Това да не е онова, което преди 1 година във форума го наричаха 'Бал след 7-ми клас"? :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Това да не е онова, което преди 1 година във форума го наричаха 'Бал след 7-ми клас"? :Д
    Да,това е.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Да,това е.
    Попринцип се нарича различно на различните места тук му казваме другарска , но съм го срещала и като прощална вечер..

merinceto
    Guest
    да това е ии вижте и аз ще имам другарска скоро и няма да се наконтя много но сас сигурност ще бада облечена ohh и аз не знам какво да кажа ноне мисля че са нужни прекалено много подготовка ехх това си е мое мнение и като гледам как се накарахте на онова момияенце не е много хубаво защото от нашия клас сащо има такива които ше се контят нооо аз не сам една от тях

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Тва не е ли като завършиш гимназия, където се събираш с хората от стария си клас.. или нещо се бъркам

merinceto
    Guest

Thumbs up другарска история

оффф бе от коя даржава сте всиякииии??? да не знаете кога е другарската и какво значи другарска

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Май всеки има различна теория :Д
    Ако става въпрос за след 12-ти клас,не виждам какво толкова има за чудене, все пак не си малка вече и мисля, че би трябвало да можеш да подбереш тоалета и прическата си според обстановката...
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Това е събиране на класовете след 7ми или 8ми клас (зависи кога завършват училището ;д ) Не е кой знае какво,но момиченцата си слагат рокли и токчета и си правят прически ;д
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ние на нашето завършване се нагримирахме, правихме си представление на класа в даскало, после отидохме на сладкарница, валеше дъжд, ядохме торта и пихме количка и си тръгнахме :Д
    чак събирания, глупости..нее :Д
    *то бях вече в гимназия (предгимназиална подготовка) и бяхме само един седми клас та да
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

up...........

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Не се чувствам комфортно да давам съвети на седмокласници как да се обличат, но според мен не сте за рокли, токчета, прически.....

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Аз съм осми клас и тази година също ще имаме прощална /при нас така се казва/. Ще бъда с рокля, токчета, чантичка, прическа и всичко както си му е реда. С една приятелка замисляме по някое време в ресторанта да изскочим с някакви заешки ушички и да направим шоу, че и без това класът ни е много скучен. След 12 мислим и някоя дискотека да посетим и така.

^ Много добра идея, само че не мисля, че ушичките ще отиват на рокля. Може да помислите за някое по-така бельо и да си сложите него 100% на момчетата ще им увиснат ченетата и не само.

хаха и твоята идея не е за изпускане ама класната хич няма да ни се зарадва ако и се появим там по бельо.. иначе ние ушите ще ги сложим за 5-10мин колкото да живнем малко..

Мега фен Аватара на babity
    Евалата! Разбира се, че щом вече сте осми клас трябва да ходите по дискотеки. Естествено!!! Облечете си нещо по - разголено, по - високи токчета и всичките чича от дискотеката да съберете!

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Евалата! Разбира се, че щом вече сте осми клас трябва да ходите по дискотеки. Естествено!!! Облечете си нещо по - разголено, по - високи токчета и всичките чича от дискотеката да съберете!
    Сега ще ти разкрия една уникална тайна! Почти всички момичета са с рокли и с токчета на прощалната и в 99,9% от случаите класа задружно ходи на дискотека след 12. Не знам на колко си години ама явно си живяла в различни времена от сега, така че не се заяждай.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    Сега ще ти разкрия една уникална тайна! Почти всички момичета са с рокли и с токчета на прощалната и в 99,9% от случаите класа задружно ходи на дискотека след 12. Не знам на колко си години ама явно си живяла в различни времена от сега, така че не се заяждай.
    И к'во, ако е модерно да се скача без бънджи от Аспаруховия, естествено, всички ще го направим в името на комформизма и световния мир? Bitch, please! Не съм толкова дърта, колкото ме изкара, но на твоите години видимо съм разсъждавала доста по - различно. Не ме разбирай погрешно, не че не съм се сърдела когато не ми даваха вечер да ходя по барове и кръчми, но веднага след като пообиколих баровете в нашия град, започнах мислено много силно да благодаря на родителите си, че не са ме пускали. А освен това дори и сега, когато мога да съм навън всяка вечер, баровете в частност чалготеките не са ми приоритет. Не се насилвайте толкова да пораснете!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    +1 И тичайте в.... ДЕТСКАТА дискотека

Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    Може да не е живяла в различни времена момичето. Може просто тя и от класа и да имат акъл в главата, и да се избрали нещо, което по върви за туко що навършители 14 години момчета и момичета.

Дискотеката не е място за вас.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 03-16-2012 на 11:17

оставете децата да се "развиват" те са "по-големи за годините си"

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^

Само дето нито едно от тези дИца не знае, че "да си по-голям за годините си" не означава да пушиш, пиеш и да клатиш бедра сред светлините на прожекторите в дискотеката. Означава да си самостоятелен, независим, зрял, разбиращ последствията човек, който знае какво иска от живота и се бори, за да го постигне. А никoй един от тях не е такъв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си