.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

самостоятелна..

Някой по-запознат ако има.Кога са изпитите,по всички предмети ли са,като ходиш за изпит само ти и учителя ли си или има още хора...

За какви изпити става въпрос ? :O

Ако са тези след 7 клас са само по БЕЛ и Математика
    Други предмети няма и после според оценката се класираш в училищата и съотвените им паралелки .

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Формулирай си въпроса и темата нормално,пък тогава ходи по изпити!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Еми самостоятелна форма на обучение бе хора за това питам.Примерно минавам на самостоятелна и си уча у нас само за изпити ходя...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Едно време беше с изпитна комисия. Сега не знам как е.

Разпитай в училището си.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Ако ми бяха казали нямаше да питам тук.Питах и отговора беше "много е трудно,трудно се вземат изпити" нищо повече

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Това което знам е, че има примерно една седмица в края на срока, в която се назначават изпити по всички предмети. Дават ти се конспекти за учене. После се явяваш пред комисия, която е от двама учители по предмета за изпита и май още един учител, който те пази. Има около 100 въпроса, които са написани на билети, теглиш два билета и отговаряш. После те оценяват и по отговорите ти пишат обща оценка, която ти остава за срока. Никога не съм се явявала и не знам точно как е, но дано това ти е от помощ.

Мерси много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си