.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Мнения ...

Question Мнения ...

Какво мислите за специалността Бизнес икономика?

Мега фен
    Град
    Earth...
    Не знам, но не звучи добре. Като цяло в България нямаме добро бизнез образование или икономическо образование...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Хляб ---> медицина или IT.

Нямам нужните знания за медицина за съжаление. А ако имам възможност да уча в чужбина и да остана там дали тази специалност е добра ???

Мега фен Аватара на Colouring
    Всеки като каже чужбина и му светват очичките. Да, в повечето случаи там почти всичко е по-добро (като условия на живот). Ама нали се сещаш, че чужбина е САЩ, Англия, Франция, Германия, но и Индия, Казахстан и Гамбия.
    Към къде си се ориентирал/а точно?
    Специално за България икономика на мен не ми се вижда добре. Не са там парите, наистина. Ще си останеш без работа.

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Всеки като каже чужбина и му светват очичките. Да, в повечето случаи там почти всичко е по-добро (като условия на живот). Ама нали се сещаш, че чужбина е САЩ, Англия, Франция, Германия, но и Индия, Казахстан и Гамбия.
    Към къде си се ориентирал/а точно?
    Специално за България икономика на мен не ми се вижда добре. Не са там парите, наистина. Ще си останеш без работа.
    Имам предвид Германия А според теб каква специалност трябва да се учи в България ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си