- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- КУПУВАМ ZAMUNDA акаунт
Здравейте извинявам се ако не е тук темата но има доста голяма посещаемост направо ще говоря купувам акаунт в замунда който да може да качва торенти да е uploader или по нагоре цената е по договаряне.
Ми сбъркал си раздела...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Объркал си рейса пич
никой ли не иска да изкара бързи пари ? казах че цената не е проблем за мен ?
Да е пич, то така се става ъплоудър и така някой си продава акаунта. Изобщо няма да забележат, че не качва неща, за които е нает на поста, при това е с различно IP. Смехчи.
омг омг , NaOH излез от филма ве момче има да се продават акаунти а до ип-тата попринцип тракерите не празят информация за ип-тата но както виждам тук е пълно с дечковци които не разбират все пак ако някои има такова ацц да пише
Какъв е смисъла да платиш няква трицифрена сума, като ще те понижат още първия ден?![]()
аре даи си скайпа бе димитар ли си къв си ама ако нямаш ща издиря и щи струша раката с която написа това съобщение ....
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Един приятел има, ама го давал за 1500 лв. - ако си навит, да ти дам скайпа му![]()
.... ебаси децата постнах тук защото знам че има голяма посещаемост очаквах да се сблъскам с идиотизма но той е на доста голямо ниво тук боже опази ако някой от вас стане политик по добре да напуснем бг...