.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Не знам какво да си мисля. Дали е обвързан?

Здравейте, казвам се Ивана и съм на 16 години. Точно след като се разделих с приятеля ми и едно момче започна да ми пише и някак ме разсея от предишната връзка. Ясно ми е, че има интерес, но засега отношенията ни не са сериозни. Лошото е, че един негов познат ми каза, че той си има сериозна приятелка и не знам какво да си мисля. Аз не бих се занимавала с обвързано момче. Не знам какво да правя, да го попитам директно ли или да изчакам да видя как ще се развият нещата?

anonymous708973
    Guest
    Какво ти влиза в работата дали има приятелка?
    Явно на него не му пука, защо на теб трябва?

Момчето не е от София и за уиикенда пътува до Бургас. Ако има приятелка аз няма как да разбера защото няма шанс с нея да се засечем някъде. Не искам да имам птношения с момче което има приятелка. Смятам го за нечестно спрямо момичето. Как да го попитам за да не е много директно и все пак възможно ли е да няма?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Възможно е да няма. Възможно е да има три и да си търси четвърта. Всичко е възможно.

Питай го ако имаш интерес към него.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Ти сигурна ли си, че проявява интерес?
    И да, може да няма, може и да има 5, както каза TheBeliever, ние няма как да знаем.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Да, личи си че проявява. Въпросът ми е дали ако има сериозна приятелка би започнал да ми пише постоянно и да показва интерес с всичко което казва?

Това, че си има приятелка принципно не му пречи да сваля и други.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Е да си има приятелка независимо от това колко сериозна и да се зарибява с други ? Не знам. Ами ако след време тръгнете и той се зарибява зад гърба ти с други момичета ?
    БХ ми е

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Мда , напълно възможно е.
    И се замисли дали след време ще ти е приятно да си на мястото на приятелката му...

Много зависи и какви са му отношенията с приятелката му, въпреки че е некоректно да постъпва така спрямо нея(ако тя съществува, не ми изглеждаш много сигурна заради това, че един познат ти го е казал, а нямаш сигурен източник) Може да са пред раздяла, може пък да е лапнал по теб, след като сте се запознали. Всичко е възможно, но имай предвид, че ако ви се развият отношенията в етап 'сериозна връзка' може да направи същото нещо с теб. А може и да не прави нищо нередно, преди да е имал приятелка, изобщо да няма, всичко е възможно

А вие виждали ли сте се? Излизали ли сте? Свалял ли те е очи в очи?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Оооо разбира се че трябва да и влиза в работата
    Ако изключим, че може да и пука просто от морална гледна точка,трябва да и пука и защото може и да попадне в следната ситуация:

http://www.teenproblem.net/forum/sho...зан-мъж
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Гледай да не се привързваш към някого, защото именно периода след раздялата по-лесно се привързваме и се влюбваме.

anonymous708973
    Guest
    От тая гледна точка, да.
    Ама да се притесняваш от това, когато отношенията ви са на ниво "той ми пише"... Глупаво е. Аз не виждам смисъл във впрягането на каруцата пред магарето.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    От тая гледна точка, да.
    Ама да се притесняваш от това, когато отношенията ви са на ниво "той ми пише"... Глупаво е. Аз не виждам смисъл във впрягането на каруцата пред магарето.
    Зависи какво си пишат. Ако започнат да си говорят на мечо и мишеленце например вече трява да се е разбрало,че няма трети човек,защото и онази тема започва с..."Отначалото не знаех дали е обвързан пък и много не се интересувах...".
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Има резон.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Като видя "пишем си..." и ми стига толкова.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Като видя "пишем си..." и ми стига толкова.
    Е, леко ще е нагло да я покани да излязат, а да си има приятелка :д

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Човек, какво ти става? От известно време говориш пълни глупости..
    Schhh! Hear the silence...

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Защо просто не го питаш? Ей така от чисто любопитство, никой не е казал, че като питаш за това, автоматично ще трябва да решиш имаш ли чувства, той има ли или не...
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си