.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Помогнете ми ;(

Здравейте ;х Искам да ви споделя един сложен проблем .. Забелязвам,че напоследък ,,приятелите'' ми ме отбягват. Имах само една най-добра приятелка,тя говореше зад гърба на всички момичета от нашия клас.. Но сега е с тях (тоест е двулична). Понякога се шегувам с тях,но те го приемат по друг начин. Говорят лоши неща зад гърба ми ,това не ми е приятно ;х Сигурно знаете сайта ,, ask.fm '' има написани лоши неща за мен. Имам чувството ,че никой ме уважава,писна ми да ходя подир ,,приятелките'' си ;х Не мога винаги преди училище да имам страха ,че някой ще ми се разсърди. Помогнете ми ,искам да реша проблемът си ;х Благодаря ви ,че прочетохте историята.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Възможни опции:
    - Промяна в мисленето, изучаване на човешката (в частност детската) психология.
    - Открито противопоставяне - започваш открита война срещу врага.
    - Прикрито противопоставяне - чрез игри зад гърба и похватите на лицемерието.
    - Политика на изчакване - обмисляш посочените по-горе ходове.

Препоръчвам първата възможност. Възможно е да има опции, които не са посочени в горния списък.

Като за начало, защо не спреш с този аск.фм?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Ама да не ти пука!Намери си истински приятели...стига си им ходила по гъзовете на тия кучки...да си имаме уважението ама щом не те щат спри да им говориш!И ще видиш как ще припкат по теб...ако не стане гледай да се сприятелиш с пънкарчетата на даскалото примерно...на тях всички им ходят в краката!Боядисай си косичката в нещо по-цветно и ще видиш как ще си им интересна и след тва им казваш "сорка ама до тука бях с вас"...

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от asuka666 Виж мнението
    Ама да не ти пука!Намери си истински приятели...стига си им ходила по гъзовете на тия кучки...да си имаме уважението ама щом не те щат спри да им говориш!И ще видиш как ще припкат по теб...ако не стане гледай да се сприятелиш с пънкарчетата на даскалото примерно...на тях всички им ходят в краката!Боядисай си косичката в нещо по-цветно и ще видиш как ще си им интересна и след тва им казваш "сорка ама до тука бях с вас"...
    +

Мега фен Аватара на tori
    Детски истории. Не им обръщай внимание и не се ядосвай за простотии. Тва с пънкрите пък е ебати простотията. Окей, нека бъде приятелка с тях ама заради тях и въпреки тях, не защото иска да отмъщава на тези от класа й.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си