Здравейте, в момента изпитвам силни чуства към едно момче на моята възраст.Той е мил ,чаровен и има прекрасни очи .... работата е там ,че незнам как да подходя с него тъй като нямам опит с момчетата още повече ,че той не показва чуствата си лесно тъй като го познавам от няколко месеца вече.В един клас сме и понякога ме гледа ,той стои на 1вия чин , аз също на първия отстреща него тоест.Говорили сме няколко пъти на саме без приятелите ни извън училище.На саме е мил обаче имам усещането ,че се притеснява и е неспокоен незнам как да го разбера това....когато сме в клас или в училище обаче се държи някак по-странен в комуникацията ни, като го питам нещо отговаря с да или не и толкова....вече съм сигорна че не само го харесвам но съм се влюбила защотото кагато не съм с него ми липсва много.Вчера вечерта играеше футбол и победи и му дадоха медал и всички му ръкопляскаха аз също и ми се усмихна ,както когато и го поздравих после лично като му казах : Поздравления той ми каза - Благодаря и ми се усмихна отново.Обаче стана набързо и затова реших днес във фейсбука да му пиша и му казах : Браво ,знаех че можех с теб бях и сърце а той го е прочел но нищо не ми е писал и незнам вече какво да си мисля за него....А толкова искам да съм с него