Минавам само и аз да си изкажа мнението за Диане-35. Изключително много съжалявам,че попаднах на идиотът, който ми изписа тоя боклук.....благодарение на него за период от няколко месеца (не помня точно колко ама не повече от 3 ) качих едно 15 кила, с които още си се боря. Това нещо ако ще и пистолет някой да ми опре в главата няма да го пия.
Пила съм и други, обаче за щастие нямаше кой знае какви странични ефекти.
Сега не пия нищо....гинекологътпоследно преди няколко месеца пак ми изписа едни, ама аз сама реших да си поизчакам. Да чукна на дърво сега чакам 4ти пореден месец да ми дойде, което без хапчета не е ставало.
Иначе и аз имах диагноза ПКЯ от един кретен в София, но при последния преглед гинекологът каза,че няма такова нещо.

Ииии да това за цигарите и противозачатъчните е вярно особено ако си над 35 години....каза ми го пулмоложка наскоро.
Абе с няколко думи много внимавайте с тия хапчета и си следете тялото внимателно за страничните ефекти....да не казвам и че аз така и не повярвах,че това лекува....спреш ли ги всичко си е по старому (поне според личния ми опит)