.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 85 от общо 85
    Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    охх.. пак съм аз с мойта тема..

Днес ми е последното хапче от първия блистер.. значи утре трябва да ми дойде, така ли?
    А има ли вероятност да се забави, или щом вече ги приемам, би трябвало да си дойде точно утре и цикъла ми да е супер редовен и точен? (винаги ми е закъснявал/много рядко подранявал с +- 3-4 дена.. :3)
    *наистина са ми важни теЗ 3-4 дена..

П.П. Нямам циклични симптоми (т.е. леките специфични болки в корема преди цикъл и киселото настроение ^^)
    Обикновено последното хапче го пия в неделя и ми идва в четвъртък.
    В-с-е-к-и път е така, да не кажа, че в един и същи час

Мега фен
    Град
    <3
    а преди това имаш ли някакви болки а-у? :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на tonssy
    Малко ме боли кръста 1 ден преди това и в първия ден. След това никакви болки не изпитвам. Е, раздразнението си го има, макар че не знам дали да се оправдавам с цикъла за това

Мега фен Аватара на Infinity
    И аз имам болки ниско в корема преди самото идване, същия ден.
    To infinity and beyond.

Здравейте! Преди 2 години ми предписаха "LINDYNETTE 20". Пих тези противозачатъчни 1,2 седмици и ги спрях. Не съм забелязала странични ефекти тогава. Като цяло нещата, които вие сте написали са едни от малкото положителни из форумите. Всички се отнасят с голям негативизъм към противозачатъчните. Моя приятелка ги приемаше и сега като ги спря МЦ не й е идвал от 2 месеца.
    Прави ми се секс, но ме е страх да не забременея. Презервативите ми се виждат доста безнадеждни вече.. след като стана така, че докато го правихме с приятеля ми презервативът се скъса. Та, мисля да започна да пия противозачатъчни, но преди това ще отида на гинеколог, да видя какво ще ми предпише. Въпреки, че не знам дали направо да не се доверя "LINDYNETTE 20" все пак и те са ми предписани от гинеколог (нищо, че беше преди 2 години).
    Последно редактирано от jefry25 : 04-27-2013 на 19:09

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Ако не ти ги предпишат като лечение, а искаш да ги пиеш само за предпазване, моят съвет е НЕ ГО ПРАВИ! Аз никога не бих си тормозила организма без основателна причина....просто внимавайте как ги слагате тия презервативи и така. Не се трови.

Не ми се иска да пия, но .. не ми се рискува. Трябва да измисля предпазна мярка, с която да се чувствам сигурна.

И на мен преди 1 седмица ми изписаха LINDYNETTE 20 предимно за регулиране на цикъла.Сега чакам да ми дойде и почвам..Само не разбрах,когато ми дойде менструацията и взема първото хапче, спира ли течението или?
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Изпих почти две опаковки. В началото ме боляха гърдите и започнаха леко да се уголемяват, после ми дойде страшен апетит. Кожата ми няма подобрение, а уж до лятото щяла да се оправи.
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Здравейте,
    започнах да пия противозачатъчни този месец. Вече свърших опаковката и даже се чувствам по-добре. Определено по-малко ме боли когато ми дойде. Косата ми е по-жива, не забелязвам да съм качила килограми (даже май е обратното), ноктите ми вече не се лющят. Гърдите ми не ме болят, но виждам разлика.
    poncho: не ти спира течението, а става по-слабо.
    Последно редактирано от SkyEatsAirplane : 05-21-2013 на 02:11
    (#) ...thats a cookie...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си