- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изпитвали сте това чуство?
Изпитвали сте чуството наречено "Пеперуди в стомаха"? Как бихте го описали? А изпитвали сте когато видите любия човек ток по тялото си?Приятно ли е или не?
Никога не съм могла да определя това чувство като "пеперуди в стомаха". Какви ли не неща са ми минавали през главата, но не и сравнението с "пеперуди". Същата история е и с този ток по тялото.
Такива бъркотии изпитвам попринцип преди и в началото на връзката. Чувствам се горе-долу така:
И определено не мога да го опиша като нещо кой знае колко приятно.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Същото чувство изпитвах и когато ме изпитваха по математика.
Schhh! Hear the silence...
За ток по тялото за пръв път чувам. ;д ;д
А пеперуди често е имало. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Бахти пеперудите, само в мен не са летяли. То как да летят, като аз не им оставям място(постоянно ям). Само по-бърз пулс, нищо друго.
Всеки сам за себе си определя по определен начин чувството, което усеща.
За мен то може да е хаос, объркване и всякакви такива. За друг да е именно "пеперуди в стомаха". Иначе усещала съм някакво чувство и "ток", да.
Да, всичките и е гадно защото се парализирах и ставах ужасно тъп. Това беше при пъвото момиче, което харесвах в училище![]()
БХ ми е
Аз лично започвам да се хиля като луда, когато го видя. Не може да се сравни с "пеперудите", но мога да твърдя, че и тях съм изпитвала.. И мда, гадно си е. хД
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Пеперуди не, ама виж спор между водка и бира...
Иначе да, бил съм влюбен и да, обичал съм. Всичките наркотици на света не могат да ме направят по-нелогичен и неразсъждаващ адекватно и сигурно е най-приятното чувство на света, което съм изпитвал. : )
Не, никога !
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Пеперуди - хмм... само да ме напече слънцето така хубавички или пък да хапна лютива храна, не пеперуди, ами дракони имам в стомаха. След това битката в Курск между мен и тоалетната чиния, пък след това съм орел. Enough?
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
пеперуди..мммм никога не съм правила подобна асоциация, но да.
какво ли изпитват пеперудите когато се влюбят? хора в стомаха? :Д
да яко е чувството, но не задължително да е както го описват хората, при всеки си е различно, на някои може и свят да им се завие хаха
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Да. Просто, когато го видя, и сърцето ми подскача! Чудя се обаче, дали и той изпитва същото...
в началото на връзката ни и сега понякога
но тръпката отначало беше bittersweet-хем ми беше непоносима (физически), хем ми харесваше
може би с него няма да я изпитам пак, но се надявам с някой някога да я има завинаги, магията да не изчезва и всеки ден да е като първи и последен..
Ставам страшно разсеяна и неадекватна, когато съм влюбена. И като го вида, ми се разтупква сърчицето.