.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Да го поставя пред ултиматум не мога, защото не знам дали ще понеса отговора. Той има всичко - пари, слава, шумна компания, купони и разбира се, приятелка, която го обича страшно много. Тя знае, за голяма част от изневерите му и му е простила, точно за това той няма да я остави, защото трудно ще намери друга такава. Постоянно си давам някакви срокове, в които ще приключа всичко, но той все ми дава напразни надежди. Не съм от момичетата, които обсебват един мъж и не пускат - напротив. Никога не съм го търсила, ако той не се сещаше за мен изобщо нямаше и да се чуваме. Но той е толкова самоуверен, че дори и грубото ми отношение и игнориране не го карат да си мисли, че съм безразлична към него...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    На когото и колкото пъти споделиш - няма да ти помогне за оправяне на отношенията и при разрешаването на проблема. Бягай, колкото се може по-надалеч от тоя: ако искаше да е с тебе, щеше. Ама да продължаваш най-нагло и глупаво да продължаваш с него - даваш му единствено поводи да продължава да те разиграва и използва.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Gabriellchetyy Виж мнението
    Да го поставя пред ултиматум не мога, защото не знам дали ще понеса отговора. Той има всичко - пари, слава, шумна компания, купони и разбира се, приятелка, която го обича страшно много. Тя знае, за голяма част от изневерите му и му е простила, точно за това той няма да я остави, защото трудно ще намери друга такава. Постоянно си давам някакви срокове, в които ще приключа всичко, но той все ми дава напразни надежди. Не съм от момичетата, които обсебват един мъж и не пускат - напротив. Никога не съм го търсила, ако той не се сещаше за мен изобщо нямаше и да се чуваме. Но той е толкова самоуверен, че дори и грубото ми отношение и игнориране не го карат да си мисли, че съм безразлична към него...
    Извинявай,че ще го кажа,но...знам че в днешно време парите,славата,шумната компания,купоните са над всичко,но не би трябвало да му позволяваш заради това да си играе и да се гаври с теб както си пожелае.Имайте малко самоуважение бе мама му стара.И понеже очеизвадно нито приятелката му има необходимото самоуважение,ното пък ти,той си ви разиграва точно както си му е кеф и както си има желание за да си чеша егото.И ще има и трети и четвърти и пети обаче вие нали сте много и изключително влюбени в неговата прекрасна и вездесъща личност не и безспециалното съдействие на парите,славата му,шумната му компания и купоните и ще му ближете краката.И двете вече ви е приел като меки и безхарактерни и отдавна сте изгубили и малкото уважение,което може да е имал към вас.Някои по-нормален може и повече да ви уважава.Да знаеш.И не е целта да му поставяш ултиматуми, а да си събереш мисълта,гордостта и дрешките и да си намериш някой може не толкова велик с пари,слава,компания и купони, а просто по стойностен който те цени заради това,което си, а не заради едната или двете дупки между краката ти.Пак се извинявам за острият си език
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си