Цитирай Първоначално написано от Gabriellchetyy Виж мнението
Да го поставя пред ултиматум не мога, защото не знам дали ще понеса отговора. Той има всичко - пари, слава, шумна компания, купони и разбира се, приятелка, която го обича страшно много. Тя знае, за голяма част от изневерите му и му е простила, точно за това той няма да я остави, защото трудно ще намери друга такава. Постоянно си давам някакви срокове, в които ще приключа всичко, но той все ми дава напразни надежди. Не съм от момичетата, които обсебват един мъж и не пускат - напротив. Никога не съм го търсила, ако той не се сещаше за мен изобщо нямаше и да се чуваме. Но той е толкова самоуверен, че дори и грубото ми отношение и игнориране не го карат да си мисли, че съм безразлична към него...
Извинявай,че ще го кажа,но...знам че в днешно време парите,славата,шумната компания,купоните са над всичко,но не би трябвало да му позволяваш заради това да си играе и да се гаври с теб както си пожелае.Имайте малко самоуважение бе мама му стара.И понеже очеизвадно нито приятелката му има необходимото самоуважение,ното пък ти,той си ви разиграва точно както си му е кеф и както си има желание за да си чеша егото.И ще има и трети и четвърти и пети обаче вие нали сте много и изключително влюбени в неговата прекрасна и вездесъща личност не и безспециалното съдействие на парите,славата му,шумната му компания и купоните и ще му ближете краката.И двете вече ви е приел като меки и безхарактерни и отдавна сте изгубили и малкото уважение,което може да е имал към вас.Някои по-нормален може и повече да ви уважава.Да знаеш.И не е целта да му поставяш ултиматуми, а да си събереш мисълта,гордостта и дрешките и да си намериш някой може не толкова велик с пари,слава,компания и купони, а просто по стойностен който те цени заради това,което си, а не заради едната или двете дупки между краката ти.Пак се извинявам за острият си език