.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Е аз не разбрах, тя се чука с него щото го харесва, или щото е богат и известен? Ако е второто, ще се смея, ама МНОГО.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Е аз не разбрах, тя се чука с него щото го харесва, или щото е богат и известен? Ако е второто, ще се смея, ама МНОГО.
    Както много жени тя си мисли,че се чука с него,защото го харесва(дано наистина да го мисли и за пред себе си,защото иначе ще е страшно жалко), а всъщност подсъзнателно иска да се чука с него заради,парите и славата му,шумната компания,големите купони и...за да натрие носа на неговата приятелка за да се почувства нещо повече от нея.Малко са жените или почти ги няма дето ще позолят на някой мъж дето ги няма горните условия да си играе с тях по този начин.Това е суровата действителност.Тъжно но пък факт
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Както много жени тя си мисли,че се чука с него,защото го харесва(дано наистина да го мисли и за пред себе си,защото иначе ще е страшно жалко), а всъщност подсъзнателно иска да се чука с него заради,парите и славата му,шумната компания,големите купони и...за да натрие носа на неговата приятелка за да се почувства нещо повече от нея.Малко са жените или почти ги няма дето ще позолят на някой мъж дето ги няма горните условия да си играе с тях по този начин.Това е суровата действителност.Тъжно но пък факт
    тука не съм съгласна.... дори и някой с пари да е пак не бих му позволила да ме върти така,камо ли да съм 2ра цигулка .....

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    тука не съм съгласна.... дори и някой с пари да е пак не бих му позволила да ме върти така,камо ли да съм 2ра цигулка .....
    Ами в такъв случай поздравления.Значи си една от не чак толкова многото стойностни жени,които държат на ценностите си и не им дреме какъв е социалният статус на някой си.Стига това да не е само на думи и попадайки в подобна ситуация да обясняваш как си влюбена до полуда в дадения пич
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ами в такъв случай поздравления.Значи си една от не чак толкова многото стойностни жени,които държат на ценностите си и не им дреме какъв е социалният статус на някой си.Стига това да не е само на думи и попадайки в подобна ситуация да обясняваш как си влюбена до полуда в дадения пич
    мерси.. ами не е на думи само.. имала съм достатъчно сблъсъци с мамини момченца с джобни от 50лв. и честно да ти кажа... нито един от тях не ми направи хубаво впечатление.. смисъл като държание/характер... може би заради парите и самочувствието.. а може и заради нещо друго ... и честно - не бих била с тях ... ако примерно някой ми направи добро впечатление и в последствие разбера че има пари ще се изненадам ... тия дето са ХОРА и имат пари са си ги спечелили с честен труд.. тия дето са се родили с пари в устата - на повечето им влияе... може би за това си изграждат такъв имидж и може би за това момичетата бягат от тях ( момичетата,които си имат уважението и си го търсят)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си