.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 199
    Голям фен Аватара на ReguL
    Това вече стана безинтересно.

Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Такива неща се четат, пишат и вярват само от хора, които попиват безразборно всякаква информация. Единственото условие е да е провокативна и интересна, пък дали е истина няма значение. А ако може да служи и за целите на някоя доктрина, още по-добре. Примерно "Новия световен ред" се "привижда" във всяко нещо от тези, които се борят срещу него. Или пък християните виждат във всяко нещо работа на Дявола, и така се изживяват като "добри" и "борещи се срещу злото" хора. Всяка такава групичка си има своите страхове и идоли - всички онези малки историйки, които си скалъпват както могат, само и само да е в резонанс с общата идея. Същото явление го има и в по-индивидуален вариант. И точно това и иска автора - да му разказваме интересни историйки и приказки за лека нощ. Обратно пък има и такива, които обичат да споделят такава информация и да я изживяват като истина. Нищо че ако се направи един малко по-задълбочен анализ на всичките приказки за извънземни, призраци, рептили, сънища, зодии, магии, и т.н. ще се види, че това са просто скалъпени и стъкмени историйки, към които обезателно има прикрепени някои от следните его-стимули : страх и самодоволство. Докато едните си завиват шапки от алуминиево фолио в страх от извънземни, то други пък се гордеят с измислените характеристики на зодиите си. Всичко се върти около това да изживяват някаква чужда истина като своя и оттам да черпят самоутвърждаване и усещане за реалност.
    Не искам приказки за лека нощ,и вие (не задължавам никого) да ми разказвате интересни историйки (въпреки че и да беше така на тебе какво ти пречи) защото в магии не вярвам,в извънземни вярвам дотолкова доколкото че не ми се вярва само на земята да има живот,също и не вярвам че илюминатите (ако не друго то поне със сигурност е имало такъв орден)и рептилите оправляват света (често го споменаваш да не би сатанистчето да го е страх) така че недей да дрънкаш за мене все едно ме познаваш на пръсти и ако мислиш че милиони хора по света могат да се сложат под общ знаменател а хората като тебе които отричт всичко са различни (сега сигруно ще кажеш че не се слагаш в никакви групи знам защото си супер предсказуем което значи че не блестиш така да се каже с интелект) леко се лъжеш ама лекичко само.И също така леко ми писва ти и дефендера да превземате всяка тема и да я превръщате в пазар с вашите спорове някой трябва да ви направи една тема където да си се карате и малко да се съживи тоя форум а не само десет човека да има.

Banned Повече от фен

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от denks Виж мнението
    Не искам приказки за лека нощ,и вие (не задължавам никого) да ми разказвате интересни историйки (въпреки че и да беше така на тебе какво ти пречи) защото в магии не вярвам,в извънземни вярвам дотолкова доколкото че не ми се вярва само на земята да има живот,също и не вярвам че илюминатите (ако не друго то поне със сигурност е имало такъв орден)и рептилите оправляват света (често го споменаваш да не би сатанистчето да го е страх) така че недей да дрънкаш за мене все едно ме познаваш на пръсти и ако мислиш че милиони хора по света могат да се сложат под общ знаменател а хората като тебе които отричт всичко са различни (сега сигруно ще кажеш че не се слагаш в никакви групи знам защото си супер предсказуем което значи че не блестиш така да се каже с интелект) леко се лъжеш ама лекичко само.И също така леко ми писва ти и дефендера да превземате всяка тема и да я превръщате в пазар с вашите спорове някой трябва да ви направи една тема където да си се карате и малко да се съживи тоя форум а не само десет човека да има.
    Хаха, тъпо детенце, вземи си малоумщините и се разкарай. Вижда се, че си наивно, конформистко олигофренче, което не може да свърже две изречения.

Това сега е Джийзъс тема.

Banned Повече от фен

Мега фен
    И също така леко ми писва ти и дефендера да превземате всяка тема и да я превръщате в пазар с вашите спорове
    ами мисля, че си прав, ама аз не искам да превземам ничия тема, ама накрая като се огледам на практика така се получава, и аз не знам как става. Уж влизам в темата за да кажа едно мнение, и в следващия момент като се огледм и съм се усрал, тц-тц.
    Даже по някога ме е яд че толкова време съм отделил да пиша.
    Последно редактирано от defender : 02-07-2013 на 15:06

Хаха, тъпо детенце, вземи си малоумщините и се разкарай. Вижда се, че си наивно, конформистко олигофренче, което не може да свърже две изречения.
    Откъде да се махна бе от моята тема ли ти освен да лъскаш,да седиш по цял ден във форумите да търсиш тъпи гифчета и да се опитваш да обидиш някой друго правиш ли,ама ми харесва че се нервиш щото сам си го правиш.БАНН ДИРЕКТНО!

Мега фен
    ^
    ама ти знаеш ли, че доктора не съществува, тоест като му говорим все едно си говорим самички брат,

хахха, май доктора ни надхитри, хиената му недна.

доктора е потребител-провидение, което се появява напсува те и изчезва.
    Последно редактирано от defender : 02-07-2013 на 15:30

Banned Повече от фен

Хахаха. Rage kid....

[QUOTE
    Хахаха. Rage kid....[/QUOTE]

ХАХАХА Нещо си в грешка,май надушвам нервозния ти смях а може би ти мирише дъха просто.хаха

Banned Повече от фен
    ХАХАХА Нещо си в грешка,май надушвам нервозния ти смях а може би ти мирише дъха просто.хаха
    Оооо, олигофренчето се опитва да ме тролне.... Колко сладко.

Оооо, олигофренчето се опитва да ме тролне.... Колко сладко.

Абе тебе ако те набие някой ти ще се върнеш за още бе егати досадния тип.

Banned Повече от фен

Каква е целта не тия картинки , ако е банн давай смело.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ReguL Виж мнението
    ...
    Хахаха. Това не го бях виждал...

И все пак да караме по темата, вчера се бяхме събрали стабилна компания в бара. Аз Юда, двама-прима рептили,чат пат някой друг от сивите, чичо Коко беше там, Чингис хан, имаше илюминати и киборги от бъдещето но пък тях не ги познавам.
    А Чинги ми се видя леко сприхав, свитна двама бармана още преди второто.

Мега фен
    Щеше да ми е интересно да видя обсъждане на някоя тема между ганчо-психолога и доктора.

Щеше да е като премиера на Междузвездни войни.
    Последно редактирано от defender : 02-07-2013 на 18:41

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Щеше да ми е интересно да видя обсъждане на някоя тема между ганчо-психолога и доктора.

Щеше да е като премиера на Междузвездни войни.
    Silenzio, Consuela!

Мега фен
    сега как да кажа, че това не са маниери на секретарка.

добре, айде, няма да ти го кажа....

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    сега как да кажа, че това не са маниери на секретарка.

добре, айде, няма да ти го кажа....
    Как да ти кажа че си досадно хомо?! Това горното беше просто намек.

Мега фен
    имаш ли да казваш нещо по същество или ще си баеш.

Или предпочиташ да те наричаш Бети вместо Консуела?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си