.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 199

Hybrid View

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ще го повтарям навсякъде, не се опитвай да ми извърташ делата в твоя лъжлива полза.

8. И казвам ви: всеки, който Мене признае пред човеците, и Син Човеческий ще признае него пред Божиите Ангели;
    9. а който се отрече от Мене пред човеците, той ще бъде отречен пред Божиите Ангели.

не ме вкарвай във филмите си
    Ти вече си във филмите. Затова и имаш нужда да си ги приповтаряш чрез разни измислени цитати, в които си се припознал. Цитирането е всъщност символичен акт на затвърждаване, на връщане към онова, което дава чувство за реалност. Както и в по предния пост първоначално беше написал "твърдо вярващ съм", а после символично(за пред себе си) добави и едно "благодаря на Бога". Същия акт на затвърждаване на "филма". Но аз виждам отвъд това, далеч отвъд всяка идеология, маска и етикет. И мога да видя, че в теб си крие нещо, което тук не показваш. А и пред себе си не искаш да го показваш. Затова имаш нуждата постоянно да го отричаш.... И как го отричаш? Като отричаш това, което го представлява(олицетворява) . И кое го олицетворява? Аз. А преди мен - gandalfepi4. Затова е цялото усилено спорене и влагане на лични отношения. Ти всъщност спориш със себе си.
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-07-2013 на 21:13

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Но аз виждам отвъд това, далеч отвъд всяка идеология, маска и етикет. И мога да видя, че в теб си крие нещо, което тук не показваш.
    и кво толко виждаш,
    сега кво на медиум ли ще ми се правиш.

кво се крие в мене, хайде хвърляй боба.

ПП: абе доктора да не си някакъв Плевенски екстрасенс. - чакай да преровя нета
    Последно редактирано от defender : 02-07-2013 на 21:16

Banned Повече от фен
    и кво толко виждаш,
    сега кво на екстрасенс ли ще ми се правиш
    Не, това са просто подсказки, просто следи, оставени от твоя механизъм за пресъздаване на вътрешната ти реалност.

ПП: Изобщо не ставаше дума за екстрасенски способностти. Всеки оставя следи в написаното, и тъй като написаното е негово творение, по творението можеш да познаеш твореца. Това имах предвид под "виждам отвъд", в смисъл, че виждам "следите".

ПП2: Колкото до това какво се крие в теб. Мога само да гадая какво е то, но виждам че си отделил значително време в това да го отричаш. Според мен затова е и целия театър с християнството, просто за да прикриеш някаква неудобна черта в себе си. Може би имаш някакъв голям грях, а тук чрез изживяването си като праведен и "защитник" го компенсираш.

ПП3: Абе дефендърчо, винаги съм се канел да те питам, какво е положението в твоето семейство? Да не би случайно да си отрасъл с някой по-възрастен роднина?
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-07-2013 на 21:27

Мега фен
    ПП2: Колкото до това какво се крие в теб. Мога само да гадая какво е то, но виждам че си отделил значително време в това да го отричаш. Според мен затова е и целия театър с християнството, просто за да прикриеш някаква неудобна черта в себе си. Може би имаш някакъв голям грях, а тук чрез изживяването си като праведен и "защитник" го компенсираш.
    тука не знам да хълцам, да скрибуцам или да кашлям.

ПП3: Абе дефендърчо, винаги съм се канел да те питам, какво е положението в твоето семейство? Да не би случайно да си отрасъл с някой по-възрастен роднина?
    не..........честно.

Голям фен Аватара на ReguL
    ЕЕЕЕЕЕ нали знаеш че ние не сме за ня'кви си ангели там!

Мега фен
    тъдъмммммммммммм.................. ................................... туп.

е па те такова животно нема...................
    това е вуте.

думи няма, да кажа каквото искам да кажа.
    Последно редактирано от defender : 02-07-2013 на 21:26

Мега фен
    докторе, тая вечер като си лягам ще си кажа една молитва и за тебе.................. па нека ти.

Banned Повече от фен
    докторе, тая вечер като си лягам ще си кажа една молитва и за тебе.................. па нека ти.
    Ама ти по принцип за какво се молиш?

Мега фен
    давай още ............. психоложе мой.

още можеш............... импровизрай бро.

Banned Повече от фен
    Имаш особен изказ, нетрадиционен за повечето млади хора. Затова предположих, че си наследил този изказ от някой, който го използва. А това са по-често възрастни или с подобно мислене хора. Естествено това е изстрел в тъмното. При всички случаи си го прихванал отнякъде обаче. Усеща се и една "квартална" нотка и кръчмарски хумор, това е съвсем разбираемо. И преминава както в говоренето така и в мисленето....
    Мързи ме да продължавам... утре повече.
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-07-2013 на 21:47

Мега фен
    еййй, ама и ти си бил човек бе, домързя те да пишеш.

ПП: може да ми викаш кръчмарския дракон гошо, само за тебе, да видиш че та обичам.

мене много ме привличат хора извън бариерата, от други измерения, спасители и свидетели на Словото и мастърс-психолози тарикати.
    Последно редактирано от defender : 02-07-2013 на 22:00

Само едно нe разбирам докторе, как намери такива дълбоки разсъждения при такава плитка личност(пояснение: defender)?

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ReguL Виж мнението
    Само едно нe разбирам докторе, как намери такива дълбоки разсъждения при такава плитка личност(пояснение: defender)?
    Да.... днеска като видях какви глупости съм писал... Но интерпретацията зависи от интерпретатора. Това се отнася и за мен. Привидяха ми се черти на някаква душевна задълбоченост, а човека си е просто малоумен и простодушен. Та той самия дори го показва, като че ли и се гордее с това. Той - простичкия, правоверен човечец и ние - "психолозите-тарикатите". Наистина сбърках. Предположих че всичкото това с християнството е маска, която си е нахлузил за да прикрие някакъв сложен и противоречив вътрешен свят... А се оказа, че далеч не е това. Оказа се, че е просто поредния мизерен, малък човечец с представата, че върши нещо "божествено".
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-08-2013 на 19:42

Да.... днеска като видях какви глупости съм писал... Но интерпретацията зависи от интерпретатора. Това се отнася и за мен. Привидяха ми се черти на някаква душевна задълбоченост, а човека си е просто малоумен и простодушен. Та той самия дори го показва, като че ли и се гордее с това. Той - простичкия, правоверен човечец и ние - "психолозите-тарикатите". Наистина сбърках. Предположих че всичкото това с християнството е маска, която си е нахлузил за да прикрие някакъв сложен и противоречив вътрешен свят... А се оказа, че далеч не е това. Оказа се, че е просто поредния мизерен, малък човечец с представата, че върши нещо "божествено".
    Каква промяна само преди няколко века праведността на християнина се е измервала по кръвта на неверниците върху меча му, а сега по празни приказки.

Мега фен
    Каква промяна само преди няколко века праведността на християнина се е измервала по кръвта на неверниците върху меча му, а сега по празни приказки.
    "праведността се измервала по кръвта на неверниците върху меча" ........................какви са тия глупости.

Banned Повече от фен
    Хаха, да. Каква градивност. Ама то друго освен празни приказки не остана в християнството. Просто няма база, на която да стъпи.

"праведността се измервала по кръвта на неверниците върху меча" ........................какви са тия глупости.
    Учи история, малоумник.

Мега фен
    хехеххехе,

все пак радвам се, че стария доктор се завърна.

мисля че снощи преди да влезеш във форума, просто си забравил да прескочиш бариерата........ случва се
    Последно редактирано от defender : 02-08-2013 на 21:25

Мега фен
    доктореееееееее, да не се спече бе .............. хихи

Мега фен
    историята не показва какво e праведността, голямонеоумник

не отричам исторически събития, а това как някой се опитва да интерпретира "праведност"
    Последно редактирано от defender : 02-09-2013 на 11:14

Banned Повече от фен
    историята не показва какво e праведността, голямонеоумник
    Напротив, показва какво се е смятало за праведно тогава. И тогава се е смятало, че ако убиваш неверници, значи вършиш делото на Бог. Всъщност то и до днес се наблюдава - ако изучиш малко по внимателно войната във Виетнам и конфликта в Близкия Изток. И това е само в посока християни -неверници. А за другите религиозни конфликти да не говорим.
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-09-2013 на 11:49

А това не беше ли само по времето на кръстоносните походи, които папата беше наредил за освобождаването на Ерусалим от селджуките и като отзвук на джихада при мюсюлманите а при православните християни такива походи не е имало.Така че в случая и двете страни говорят малко повече от необходимото и въобще как от тема която беше моя се превърна в бойно поле за тъпия спор, който водите вие тримата благодаря, че всеки който дръзне да напише нещо по темата бива залят от вашите лайна!

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от denks Виж мнението
    А това не беше ли само по времето на кръстоносните походи, които папата беше наредил за освобождаването на Ерусалим от селджуките и като отзвук на джихада при мюсюлманите а при православните християни такива походи не е имало.Така че в случая и двете страни говорят малко повече от необходимото и въобще как от тема която беше моя се превърна в бойно поле за тъпия спор, който водите вие тримата благодаря, че всеки който дръзне да напише нещо по темата бива залят от вашите лайна!

Ти не разбра ли, че тук никой не ти обръща внимание. Темата ти и без това е малоумна, радвай се че поне има активност в нея

Ти не разбра ли, че тук никой не ти обръща внимание. Темата ти и без това е малоумна, радвай се че поне има активност в нея
    Ето че ти ми обръщаш внимание без да съм те засегнал ме обиждаш, което значи че, или съм прав или теб нещо те притеснява, незнам докторе кажи ти.

Мега фен
    между сеното има и плява................................ ти се опитваш да изтъкваш плявата................ като си мислиш че тя е образец за праведност.

Banned Повече от фен
    между сеното има и плява................................ ти се опитваш да изтъкваш плявата................ като си мислиш че тя е образец за праведност.
    Не... според сегашните християнски стандарти е плява. А по онова време "плявата" е била образец за праведност - официално. Това е била държавна политика и официална позиция на църквата, не просто разни идиоти, който тръгнали да убиват в името на бога.

inb4 "Не е праведно пред Бога, а той е вечен показател за праведност, бла бла бла"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си