По моята логика пенсионерите не са философи ама ти сигурно си врял и кипял в живота и си стигнал до такива възвишени осъзнавания че сигурно Далай Лама би ти завидял.И защо имаш в описанието под снимката нещо за рай и ад.Аз не говоря за рай и ад а за прераждане на душата.По твоята логика нищо не съществува което значи че нищо няма смисъл щом душата не съществува значи не е енергия.Ти не си ли чувал за истории на хора разминали се със смъртта за дежа вю(на мен ми се случвало да ти се случи нещо което ти е познато без да си го преживял)чел съм една книга на Лиана Антонова това е БГ естрадна певица която разказва за срещите си с медиум там пише как тя е питала неща за семейството си и медиумката и е казвала без да ги знае четох и книга на една медиумка No 1 писателка на NY times там пише че душата се преражда и само когато е в отвъдното си споня за преражданията не съм казал че там ти си си това което и тук.Има и теории че душата е от извънземна раса но не съм запознат.А в двете книги пише сходни неща.