.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 199

Hybrid View

Banned Повече от фен
    Сбъркал си, че имам някакво отношение към теб, било то положително или отрицателно. Нямам абсолютно никакво. Изобщо не те съдя, не ти казвам какъв трябва да бъдеш, нито пък влагам някаква лично мнение или насока. Казвам, че си малоумен в смисъл, че изобщо не вдяваш какво ти говоря. Ти си представител на колективната несъзнателна договорка, част от която приемаш и изразяваш като себе си. И пълнежите на всичките думички, които ми пишеш тук, и всичките картинки, в които ме рисуваш, и всичките псевдо-послания, отношения, негативизъм и всичко останало - това не е твое. Ти просто си негов несъзнателен репликатор. Говориш за мен през думите на останалите, и изобщо не си наясно за това. И в това не влагам нищо отрицателно. Колективното несъзнание е етап и не може да се прескочи, той също е част от пътя на всеки човек. Жалко че повечето хора така и не израстват този етап и все още живеят и мислят в границите на чужди умове и думи, като деца. А дори и не го осъзнават.

Също така, не следвам никаква философия и нямам никакви принципи та да изневерявам на нещо. Аз винаги съм бил и винаги ще бъда просто себе си. Всички други пълнежи, било то мои или чужди, са просто пълнежи. Не се идентифицирам с тях - не съм българин, не съм европеец, не съм човека от личната карта, нямам семейство, приятели, важни хора, не гласувам, нямам гражданска позиция, нямам възгледи, не ходя по митинги, не почитам Бог, не празнувам, не обичам, нямам мечти, нямам драми, нищо. Единственото, което имам, което винаги съм имал, е себе си, но далеч отвъд всеки колективно приет вариант на МЕН. Много хора обаче се "намират" и "припознават" в горепосочените неща, които имат смисъл само в очите на останалите хора, и си вярват, че тези етикети са истински, че са част от тях, и правят всичко възможно да ги запазят.Защото им дават чувство за принадлежност, защото без тях, ще се разпаднат и нищо няма да остане от тях. А това е най-големия страх на колективния човек - да престане да бъде нещо, без значение какво. Такъв човек винаги търси да се "припознае" в нещо и да го нарече свое. При мен такива неща няма.

С това написаното от мен приключва. Допусни дори за момент че има нещо в мен отвъд твоето разбиране, допусни същото и за всяко останало нещо. И ако имаш малко мозък в главата може би ще успееш да "доловиш" нещо от това кой съм аз. А кой знае, може да доловиш и нещо от останалия свят. Да слезеш малко от клона, на който живееш, и да видиш колко голям и необятен е света... далеч отвъд всеки комунизъм, будизъм и т.н.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Също така, не следвам никаква философия и нямам никакви принципи та да изневерявам на нещо. Аз винаги съм бил и винаги ще бъда просто себе си. Всички други пълнежи, било то мои или чужди, са просто пълнежи. Не се идентифицирам с тях - не съм българин, не съм европеец, не съм човека от личната карта, нямам семейство, приятели, важни хора, не гласувам, нямам гражданска позиция, нямам възгледи, не ходя по митинги, не почитам Бог, не празнувам, не обичам, нямам мечти, нямам драми, нищо. Единственото, което имам, което винаги съм имал, е себе си, но далеч отвъд всеки колективно приет вариант на МЕН. .
    и защо изобщо го правиш, всичко това...................

а като имаш само себе си, как успяваш да го идентифицираш това "себе си", и като какво ночно го идентифицираш, като някакво нищо ли - т.е. нищото идентифицира себе си като нищо.
    Последно редактирано от defender : 02-04-2013 на 20:00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си