.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 199

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от denks Виж мнението
    Какво е мнението ви относно темата за живота след смъртта.Срещали ли сте се със хора които виждат духове медиуми или некви такива виждали ли сте тунела и така.Какво мислите за измеренията госпожата ми по физика ми подметна че докато спиш си в четвъртото измерение и сетивата не го приемат и за това не помним нищо и каза че Ванга е стигала и до 5 и 6 измерение (тя принципно физичката вярва в такива неща).

ако трябва да си призная честно на доста пъти ми се е случвало да умирам и в всеки един от случаите чувството/усещането определено не беше приятно, а да не говорим че ако не беше истинският Бог - Отца и истинският Господ - Исус Христос, Които винаги ме възкресяваха, сега едва ли още щях да бъде измежду живите, но вече да са ме погребали хиляди пъти, иначе определено има живот след физическата смърт, а за измерения няма нужда да се безпокоиш, тъй като няма такива нива за каквито говорят окултистите и разните там религиозни, има един Рай и това е
    Последно редактирано от npp : 02-06-2013 на 15:47

Абе ти си ебати селската махленска клюкарка,като не ти харесва темата не пиши неможе ли секи да си пише за квото си иска.В тоя раздел брат секи втори коментар е твой да не си админ на сайта на всяка манджа мерудия ти от не пиши в темата разбираш ли във форума няма нито една твоя тема но за сметка на това във всяка тема ти имаш най-много коменти ,като си отворенгяс направи една да видиме колко възвишена и осъзната ще бъде ще си пишеш сам със себе и просто екстра ще бъде малко да си затвориш устата копеле.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си