Цитирай Първоначално написано от denks Виж мнението
Какво е мнението ви относно темата за живота след смъртта.
Не вярвам в такъв или поне не и в Рая,Ада,прераждането,
Подземното царство,Чистилището и т.н.
Самата идея за Рая е доста утопична,докато за Ада точно обратното.Но пък и двете са доста привлекателни,самият живот след смъртта.В допълнение към религията са идеален стимул за праведен живот.Перфектен начин за привличане на вярващи...

Цитирай Първоначално написано от denks Виж мнението
Срещали ли сте се със хора които виждат духове медиуми или некви такива виждали ли сте тунела и така.
Не съм се срещала с такива хора и не вярвам в истинското им съществуване - хора,притежаващи способността да контактуват с мъртвите.Преди известно време гледах биографичен филм за Хари Худини,в действителност,той прекарва част от живота си,именно,търсейки някой,който да го свърже с вече починал човек.Не съм сигурна,но май се среща и със съпругата на Сър Артър Конан Дойл.Резултатът - Худини пише редица трудове,с които изопачава подобни шарлатани.

А от ПБС не съм се интересувала достатъчно.

Относно дежа вю-то,съществува и научна теория.Не става дума само за спомени от минал(и) живот(и),както е и една от хипотезите.Аз лично,съм чела истории за хора,знаещи езици,които не са учили и всякакви такива,но честно казано,не вярвам в прераждането.

Относно Ванга също съм скептично настроена,макар да съм чувала и чела разни истории.Още повече,не ми е приятно да попадам на "нейни(?)" предсказания относно бъдещето и т.н.