Цитирай Първоначално написано от denks Виж мнението
Не искам приказки за лека нощ,и вие (не задължавам никого) да ми разказвате интересни историйки (въпреки че и да беше така на тебе какво ти пречи) защото в магии не вярвам,в извънземни вярвам дотолкова доколкото че не ми се вярва само на земята да има живот,също и не вярвам че илюминатите (ако не друго то поне със сигурност е имало такъв орден)и рептилите оправляват света (често го споменаваш да не би сатанистчето да го е страх) така че недей да дрънкаш за мене все едно ме познаваш на пръсти и ако мислиш че милиони хора по света могат да се сложат под общ знаменател а хората като тебе които отричт всичко са различни (сега сигруно ще кажеш че не се слагаш в никакви групи знам защото си супер предсказуем което значи че не блестиш така да се каже с интелект) леко се лъжеш ама лекичко само.И също така леко ми писва ти и дефендера да превземате всяка тема и да я превръщате в пазар с вашите спорове някой трябва да ви направи една тема където да си се карате и малко да се съживи тоя форум а не само десет човека да има.
Хаха, тъпо детенце, вземи си малоумщините и се разкарай. Вижда се, че си наивно, конформистко олигофренче, което не може да свърже две изречения.

Това сега е Джийзъс тема.