.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 199

Hybrid View

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от denks Виж мнението
    Не искам приказки за лека нощ,и вие (не задължавам никого) да ми разказвате интересни историйки (въпреки че и да беше така на тебе какво ти пречи) защото в магии не вярвам,в извънземни вярвам дотолкова доколкото че не ми се вярва само на земята да има живот,също и не вярвам че илюминатите (ако не друго то поне със сигурност е имало такъв орден)и рептилите оправляват света (често го споменаваш да не би сатанистчето да го е страх) така че недей да дрънкаш за мене все едно ме познаваш на пръсти и ако мислиш че милиони хора по света могат да се сложат под общ знаменател а хората като тебе които отричт всичко са различни (сега сигруно ще кажеш че не се слагаш в никакви групи знам защото си супер предсказуем което значи че не блестиш така да се каже с интелект) леко се лъжеш ама лекичко само.И също така леко ми писва ти и дефендера да превземате всяка тема и да я превръщате в пазар с вашите спорове някой трябва да ви направи една тема където да си се карате и малко да се съживи тоя форум а не само десет човека да има.
    Хаха, тъпо детенце, вземи си малоумщините и се разкарай. Вижда се, че си наивно, конформистко олигофренче, което не може да свърже две изречения.

Това сега е Джийзъс тема.

Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Хаха, тъпо детенце, вземи си малоумщините и се разкарай. Вижда се, че си наивно, конформистко олигофренче, което не може да свърже две изречения.
    Откъде да се махна бе от моята тема ли ти освен да лъскаш,да седиш по цял ден във форумите да търсиш тъпи гифчета и да се опитваш да обидиш някой друго правиш ли,ама ми харесва че се нервиш щото сам си го правиш.БАНН ДИРЕКТНО!

Мега фен
    ^
    ама ти знаеш ли, че доктора не съществува, тоест като му говорим все едно си говорим самички брат,

хахха, май доктора ни надхитри, хиената му недна.

доктора е потребител-провидение, което се появява напсува те и изчезва.
    Последно редактирано от defender : 02-07-2013 на 15:30

Banned Повече от фен

Хахаха. Rage kid....

[QUOTE
    Хахаха. Rage kid....[/QUOTE]

ХАХАХА Нещо си в грешка,май надушвам нервозния ти смях а може би ти мирише дъха просто.хаха

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от denks Виж мнението
    ХАХАХА Нещо си в грешка,май надушвам нервозния ти смях а може би ти мирише дъха просто.хаха
    Оооо, олигофренчето се опитва да ме тролне.... Колко сладко.

Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Оооо, олигофренчето се опитва да ме тролне.... Колко сладко.

Абе тебе ако те набие някой ти ще се върнеш за още бе егати досадния тип.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си