.
Резултати от 1 до 25 от общо 199

Threaded View

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ^ ок

сега вече мисля че разбрахте защо всяка тема се запълва от доктора,..................... защото говори този, които има какво да каже.
    (макар че с доктора сме на различни лагери, но факта си е факт)

ПП: всъщност доктора сега ще каже, че няма лагер, защото е медуза........... извън бариерата............ там някаква си негов бариера дето всяка сутрин като стане от леглото и я прескача, на всякъде стърчи и я пробутва.

човека с бариерата, хаха
    Лагери и бариери за прескачане колкото искаш. Въпросът не е в това в кой лагер ще си или коя бариера ще прескочиш, това не ме интересува. Но теб това ти е непонятно или по-скоро не искаш да ти е понятно. И отново и отново ме "рисуваш" в някакви си твои картинки, които дори не са и твои(просто ги ползваш наготово). Това показва и всъщност кой си, защото творенията съответстват на твореца си, или "по делата ще ги познаете". Този принцип действа много по-надълбоко. И видях как повечето от тук пишещите ме "нарисуваха", всеки със своите си "четки" и "боички". И по картините ви ви разпознах, всеки какъв е и каква игра играе.
    Дефендърчо си прилича с мен повече от колкото подозира, повече отколкото показва (тоест на по-вътрешно ниво), но самия факт, че реагира (резонира) толкова често и остро на товаq което пиша, доказва това. Защото някъде дълбоко в себе си знае, че говоря истината или поне нещо в тази насока. Но тогава, точно преди кулминацията, точно когато започва да вдява нещичко, изведнъж се намесва другия ДЕФЕНДЪР, " Защитника на правата вяра" и започва да ме плюе и отрича, обсипвайки ме с хиляди реторични въпроси и умо-залъгалки, та така да запази вътрешното си статукво и самоидентичност. Решава да се прави на ударен и глупав и да се върне отново в малката си защитена крепост от чужди мненийца и удобни полу-истини.Там където всичко има цел и смисъл.
    Всъщност логично е да се запитаме, защо Дефендърчо изпитва такава нужда да спори и да ме опонира? Повече от всеки друг. И то не на някакво безличностно, интернет, everyday мнение ниво? Защо е правил същото и с другия потребител gandalfepi4, при който също се вижда, че го е нарисувал и му е създал портрет - образ - отношение? Защо дефендър реагира на тези неща? Ще оставя този въпрос отворен, та някой ако иска и може, да си направи извод.
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-07-2013 на 20:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си