.
Резултати от 1 до 25 от общо 199

Threaded View

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ще го повтарям навсякъде, не се опитвай да ми извърташ делата в твоя лъжлива полза.

8. И казвам ви: всеки, който Мене признае пред човеците, и Син Човеческий ще признае него пред Божиите Ангели;
    9. а който се отрече от Мене пред човеците, той ще бъде отречен пред Божиите Ангели.

не ме вкарвай във филмите си
    Ти вече си във филмите. Затова и имаш нужда да си ги приповтаряш чрез разни измислени цитати, в които си се припознал. Цитирането е всъщност символичен акт на затвърждаване, на връщане към онова, което дава чувство за реалност. Както и в по предния пост първоначално беше написал "твърдо вярващ съм", а после символично(за пред себе си) добави и едно "благодаря на Бога". Същия акт на затвърждаване на "филма". Но аз виждам отвъд това, далеч отвъд всяка идеология, маска и етикет. И мога да видя, че в теб си крие нещо, което тук не показваш. А и пред себе си не искаш да го показваш. Затова имаш нуждата постоянно да го отричаш.... И как го отричаш? Като отричаш това, което го представлява(олицетворява) . И кое го олицетворява? Аз. А преди мен - gandalfepi4. Затова е цялото усилено спорене и влагане на лични отношения. Ти всъщност спориш със себе си.
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-07-2013 на 21:13

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си