.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 199

Hybrid View

Добре де след, като твърдиш, че аз съм тъп ти какъв си при положение ,че псуваш, като каруцар интелигентите хора не правят така нали за разлика обаче от тъпите, които не спират да псуват.;D Ако ме разбираш к'во ти казвам де...ДОКТОРЕ!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от denks Виж мнението
    Добре де след, като твърдиш, че аз съм тъп ти какъв си при положение ,че псуваш, като каруцар интелигентите хора не правят така нали за разлика обаче от тъпите, които не спират да псуват.;D Ако ме разбираш к'во ти казвам де...ДОКТОРЕ!
    само не мога да разбера, защо си го причиняваш.............................. ....... иначе ме кефиш като цяло.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от denks Виж мнението
    Хаха, изказа няма нищо общо с интелигентността и аргументите. Това че някой говори възпитано не го прави автоматично умен, също както и обратното е в сила.

Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Хаха, изказа няма нищо общо с интелигентността и аргументите. Това че някой говори възпитано не го прави автоматично умен, също както и обратното е в сила.
    Но все пак трябва да имаш някакъв багаж за да знаеш кога да използваш тия думички и откога интелигентните псуват най-безочливо,зад екрана на компютъра всеки може да е професор да те видим без това що за стока ще си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си