.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Не разбирам кога ме обичат и кога Не!

От 2 години всички момчета искат само секс от мен. Всеки път, когато си харесам момче и то разбере, че съм девствена ме зарязва. Честно казано вече съм свикнала никои да не ме иска като гадже, но въпреки това се надявам да срещна някой свестен. Винаги когато тръгна с момче и знам какъв е и много добре знам, че ще се разочаровам, но винаги се надявам да е различен (а той никога не е).
    Проблема е там, че явно вече не мога да разбера дали някой наистина ме харесва или не. Преди една седмица едно момче ми каза, че ''супер много ме харесва'' и аз си помислих, че се ебава с мен. Тогава му казах ''ок'', вече толкова ми е писнало от всички, които ми говорят така само и само да се забият с мен, че дори не разбрах, че съм наранила въпросното момче, което се оказа, че наистина много ме харесва. От една седмица постоянно мисля за това и се чувствам много гадно , защото знам какво му е, а той не си вдига телефона нито ми пише по skype или fecebook. Опитах да се свържа с негови приятели и те ми казват, че не знаят къде е и какво прави.
    Какво да направя?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от 12h Виж мнението
    От 2 години всички момчета искат само секс от мен. Всеки път, когато си харесам момче и то разбере, че съм девствена ме зарязва. Честно казано вече съм свикнала никои да не ме иска като гадже, но въпреки това се надявам да срещна някой свестен. Винаги когато тръгна с момче и знам какъв е и много добре знам, че ще се разочаровам, но винаги се надявам да е различен (а той никога не е).
    Проблема е там, че явно вече не мога да разбера дали някой наистина ме харесва или не. Преди една седмица едно момче ми каза, че ''супер много ме харесва'' и аз си помислих, че се ебава с мен. Тогава му казах ''ок'', вече толкова ми е писнало от всички, които ми говорят така само и само да се забият с мен, че дори не разбрах, че съм наранила въпросното момче, което се оказа, че наистина много ме харесва. От една седмица постоянно мисля за това и се чувствам много гадно , защото знам какво му е, а той не си вдига телефона нито ми пише по skype или fecebook. Опитах да се свържа с негови приятели и те ми казват, че не знаят къде е и какво прави.
    Какво да направя?
    Покани го на среща и му се извини лице в лице.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Опитах! Не ми е отговорил...

Супер фен Аватара на Anonys
    Ся се прави на недостъпен, ще се влюбиш, ще му пуснеш, ще те зареже и айде отново във форума

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    А, ти харесваш ли го това момче, или просто му съчувстваш?!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Вярно е, че много от момчетата са такива, но щом искаш да намериш свестния - то тогава не отблъсквай никой, докато не разбереш що за човек е.

А ако харесваш това момче - пиши му, нищо че не ти отговоря. Излей си чувствата.
    И това е.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    А, ти харесваш ли го това момче, или просто му съчувстваш?!
    Харесвам го да!

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Извини му се. Напиши му един-два смс-а, пиши му в скайп, независимо, че не отговаря. Сигурна съм, че след като прочете "излиянието" ти ще му мине.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Някой момчета могат да се афектират много лесно,пък и ти си му отговорила по такъв начин,че все едно си му се подиграла с чувствата,и аз да бях след това нямаше да искам да те погледна,така че най-добре е очи в очи да му се извиниш и да му обясниш,че чувстваш нещо към него и че не ти е безразличен

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от Levrex Виж мнението
    Някой момчета могат да се афектират много лесно,пък и ти си му отговорила по такъв начин,че все едно си му се подиграла с чувствата,и аз да бях след това нямаше да искам да те погледна,така че най-добре е очи в очи да му се извиниш и да му обясниш,че чувстваш нещо към него и че не ти е безразличен
    +
    Schhh! Hear the silence...

Добре...пука ли ти наистина? Ти си на 16, те първа осъзнаваш кое е правилно и кое не е и вече си тръгнала да пишеш във фоума за момчета и да си разказваш личният живот. Има много по-важни неща които трябва да правиш на този етап. Съветът ми е спри да се занимаваш с безмислени глупости и да се вкарваш в дебилни драми които след година няма да имат капка значение и се вкарай в правилният път. Светът вече е препълнен със селяни, подобни глупости го карат да прелива

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Ся се прави на недостъпен, ще се влюбиш, ще му пуснеш, ще те зареже и айде отново във форума
    хаха me like it
    бъде умерено предпазлива с момчетата когато става въпрос за намеренията им към теб, щом не искаш да си с някой заради секса, чакай подходящия пък докато станеш на 25 може да се намери все някой, който цени девствеността на момичетата и не го интересува само това...
    извини му се на момчето , поговорете, ако го засечеш някъде го спри и му кажи, че искаш да му се извиниш, да поговорите и така
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си