Цитирай Първоначално написано от 12h Виж мнението
От 2 години всички момчета искат само секс от мен. Всеки път, когато си харесам момче и то разбере, че съм девствена ме зарязва. Честно казано вече съм свикнала никои да не ме иска като гадже, но въпреки това се надявам да срещна някой свестен. Винаги когато тръгна с момче и знам какъв е и много добре знам, че ще се разочаровам, но винаги се надявам да е различен (а той никога не е).
Проблема е там, че явно вече не мога да разбера дали някой наистина ме харесва или не. Преди една седмица едно момче ми каза, че ''супер много ме харесва'' и аз си помислих, че се ебава с мен. Тогава му казах ''ок'', вече толкова ми е писнало от всички, които ми говорят така само и само да се забият с мен, че дори не разбрах, че съм наранила въпросното момче, което се оказа, че наистина много ме харесва. От една седмица постоянно мисля за това и се чувствам много гадно , защото знам какво му е, а той не си вдига телефона нито ми пише по skype или fecebook. Опитах да се свържа с негови приятели и те ми казват, че не знаят къде е и какво прави.
Какво да направя?
Покани го на среща и му се извини лице в лице.