.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Smile Стягане на корема

Здравейте аз съм момиче на 16г и съм си поставила за цел не чак получаването на плочки на корема,но поне неговото стягане Не съм по спазването на диети тъй като не мисля че имам нужда от това.. Бях намерила в нета тренировки в домашни условия, които представляват около 10 минути занимавка на ден, макар че не съм много сигурна това до каква степен би помогнало .. смисъл дошла ми е идеята и за сутрешно тичане и може би малко време за лостове . Все пак като съм тръгнала да стягам корема да не спирам само до там Ще се радвам ако ми дадете няколко съвета като цяло ..

Мега фен
    Ако нямаш мазнини и почнеш да го тренираш може да го стегнеш и да се получат някакви плочици ,според зависи.Ако имаш мазнини трябва да минеш на диета иначе може да сънуваш корема.

160см и 45кг .. определено нямам излишни мазнини това е сигурно :Д

Мега фен
    Сигурното е,че нямаш излишни килограми,за мазнини не е въобще сигурно

щом казваш..

Мега фен Аватара на SurfSky
    Eдно е да имаш излишни килограми , друго е излишни мазнини ...

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от natalka96 Виж мнението
    щом казваш..
    self-confident

има поне 1000 теми по тоя въпрос във форума!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Сигурното е,че нямаш излишни килограми,за мазнини не е въобще сигурно

Тцтцтц, нарани самочувствието на Барби...сега я изкара дибьела...и таз добра!

П.П. Сладурано, хем търсиш мнения, хем тръгваш на въпреки като някой по-навътре с нещата ти каже нещо...еми, не става така, от мен да знаеш

Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Тцтцтц, нарани самочувствието на Барби...сега я изкара дибьела...и таз добра!

П.П. Сладурано, хем търсиш мнения, хем тръгваш на въпреки като някой по-навътре с нещата ти каже нещо...еми, не става така, от мен да знаеш
    хаххааха оо да направо мн ме засегна да знаеш :ДД и само не разбрах къде съм "тръгнала на въпреки" ама айде както и да е.. просто потърсих мнението на някой който е по-навътре с нещата както ти се изрази, но явно няма да го получа : ]

Град
    село Горно надолнище
    ми момиче като ти гледам данните ти трябва даже да качваш ...

50-55кг са идеялно тегло (а перфектното 55-65 - но се иска много работа за да се постигне) НО малко мазнини и повече мускулна маса

конкретно за корема, за да стегнеш една част това означва да качиш мускулна маса там и да изгориш мазнините ... тези 2 работи трудно се правят едновремено, но не е невъзможно (почти невъзможно - за човек, който не е на "ти" с храненето и спорта ... да не се обидиш :P)

общо взето, тежки серии за корем (не повече от 15 поторения), кардио 20-30 минутки след тренировката със съпротивления (тежести)

АКО тренираш цялото тяло, ще имаш по-бърз резултат и ЩЕ изглеждаш по-добре as well
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Град
    село Горно надолнище
    ДИЕТАТА

диетите от женските списания не че няма да ти свършат работа, а даже ще те съсипят ...

трябва ти контролирана диета - разпределяне на храната в хранителния режим, броене калории, зачестяване на храненията (на всеки 2-3 часа)

и ся ако ти кажа, че трябва да ядеш повече мазнини и белтъчини, отколкото въглехидрати, ще ме застреляш.. затова няма да ти го казвам БАРБИ
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Голям фен Аватара на maistorluk
    Аз предлагам или http://zamunda.net/details.php?id=274519&hit=1 което е по леко и приятно и в същото време работиш здравата за корема, или http://zamunda.net/details.php?id=272066&hit=1. Второто е много тежко и гори много мазнини, но пък работи за цялото тяло, не ти трябват тежести, и мога да те уверя че каквото и да правиш резултат ще има, пробвал съм го.
    Summer slam!!!! The biggest summer event!!!

Град
    село Горно надолнище
    ако искаш конкретизация, намираш един селянин у фейсбука на име Richy Harlov и го питаш ...
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мега фен
    Оф и аз гледам веднага да видя къв ще е тоя селянин и гледам теб на профилна стимка костюмарчеее

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Хахах, мамин убавец :*

ей тфа тука го направихте на сайт за запознанства ..

Град
    село Горно надолнище
    ok, не ме питай тогава!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

само дето съм си изтрила фб от миналата година.. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си