- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не е ли малка?
Значи приятелката ми е на 15 , а аз на 17...проблема е там че от седмица вече правим секс абсолютно всеки ден и то от 1 до 3 пъти на ден (не че е проблем за мен даже обратното но се притеснявам за нея).Аз съм от маратонците и понякога продължаваме с часове.Работата е там , че тя е едва на 15 и ми се струва доста крехка възраст...говорих с нея каза , че няма никакъв проблем но продължавам да мисля, че е прекалено малка.Вие как мислите?
Мисля, че си има мозък и щом е достатъчно готова да прави секс всеки ден, няма лошо според мен. Друг е въпросът дали и с други не го прави…![]()
С нея съм от едва 2 седмици.Не е курвентия , супер си е момичето но това просто ме очуди..момиче на тази възраст да иска секс няколко пъти на ден...
Добре бе "маратонеца"...иначе щом издържа по 3 пъти на ден и не ти се оплаква,или мрънка,защо това трябва да е проблем ? А откъм за годините ми се струва малка,въпреки че днешно време си е нормално
2 часа как ти се струват и то без презервативне мрънка изобщо даже и е кеф но наистина си е малка за тея работи според мен..чудя се как да и кажа че не е нормално..ще ме помисли за луд
Приятелю, някои момчета при подобна „аномалия“ биха се радвали, ти тука питаш дали било нормално. Щом ти пуска, жули и толкова.![]()
2 часа хОди да разправяш на някой друг
Иначе щом й харесва да се чука - не е малка.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Хич няма да е 'курвентия', както ти се изрази, на 15 да им пуска на първата седмица. Хич.
А ти много късно си се сетил да се чудиш дали е малка. Лицемерно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ако е реално написана тази тема малка е за възраста си а и е курвентия![]()
Неможеш да спориш по този въпрос ... ама с тея маратони и глупости който наистина малко мъже могат си е пълен TROLL![]()
3 пъти на ден и по 2 часа?!?! Вие през деня правите ли нещо друго освен да се чукате? Ходи ги разправяй на някой друг.
приказките от 1001 нощ са клозетна литература в сравнение с литературните проблясъци от тая тема!
пофали ли се?
аз пък искам да чукам неква на 13-14 :Д
Мислете каквото си искате за това с 2-та часа.Не съм тръгнал да се хваля излишно и да викам тролове , просто съм се изказал неправилно и не е курвентия момичето , супер си е...